in

Verpleegster op IC toont gezicht: “Onthoud dit als je in de verleiding komt om naar buiten te gaan”

Nu dringt deze verpleegster op de intensive care er bij mensen op aan om afstand te houden en thuis te blijven.

Er zijn nog steeds mensen die zich de ernst van de huidige coronapandemie niet lijken te beseffen.

Afgelopen zondag kreeg bijvoorbeeld een groep van 17 mannen een boete van nagenoeg 7000 euro, omdat ze aan het barbecueën waren. Ook bij de grens worden mensen beboet, omdat ze in Nederland willen shoppen…

Blauwe plekken en vaak absurde werkuren vallen hen ten deel, maar zorgwerknemers klagen niet. Dit zijn echte helden.

Overal op de wereld zetten zorgmedewerkers zich onvermoeibaar in om patiënten met het coronavirus zo goed mogelijk te helpen.

Lees ook  Wandelend gezin doet lugubere vondst in de bossen bij Mill

Vaak hebben ze alleen een beetje rust als ze naar het toilet gaan, waarna velen in tranen uitbarsten door de tragedie die zich om hen heen afspeelt.

Eerder berichtten we over mensen in de gezondheidszorg die hun gezicht vol striemen hadden, vanwege de hele dag gezichtsmaskers dragen.

Deze verplegers hebben allemaal een wens: dat iedereen de coronamaatregelen respecteert, zodat hun werksituatie niet erger wordt dan het al is.

De laatste in de rij is Aimée Goold, verpleegster op de intensive care uit East Retford, Nottinghamshire. Op Goede Vrijdag publiceerde Aimée Goold de onderstaande foto’s:

Aimée heeft de afgelopen weken 13 uur per dag gewerkt. Haar gezin heeft ze al bijna een maand niet gezien. Toch belooft ze dat zal vechten totdat het voorbij is.

Lees ook  Pedofiel ontsnapt uit instelling, wandelde school binnen en zei: “Ik neem gewoon dit kind mee.”

“Dit is het beeld van iemand die blijft vechten – wat er ook gebeurt,” schrijft ze op Facebook.

Maar tegelijkertijd wil ze met deze afbeelding een belangrijk beroep op iedereen doen.

“Onthoud dit wanneer je in de verleiding komt om uit te gaan. Dit is het gezicht van iemand die je stervende familieleden de hand vasthoud,” schrijft Aimée op Facebook.

Zorgpersoneel verdient alle hulde en eer die ze toekomt! De beste manier om ze hulde te brengen, is door naar ze te luisteren en gehoor aan hun verzoeken te geven!

52-jarige man in Zwaag omgekomen door misdrijf

Doodzieke spoedarts Ryan met coronavirus gered door experimentele behandeling