in

Vermiste Hania (12) aangetroffen in hotel met verdachte smeerlap!

De vermiste 12-jarige Hania is terecht. Dat meldt de politie Rotterdam. De verdachte man met wie zij samen was, is aangehouden. Beiden zijn aangetroffen in een hotel in Rotterdam.

Hania werd aangetroffen in een hotel in het centrum van Rotterdam, samen met de verdachte man. Ze wordt zo snel mogelijk herenigd met haar familie die als eerste op de hoogte is gebracht. De verdachte heeft zich zelf overgegeven. Bij zijn aanhouding is geen geweld gebruikt. Het is onbekend hoe het met Hania is.

In de nacht van donderdag op vrijdag verstuurde de politie een Amber Alert vanwege Hania’s vermissing omdat deze urgent en zorgwekkend was. ,,We zijn heel erg bezorgd en leven in een constante nachtmerrie. Help alsjeblieft mee als u meer weet’’, zei een nicht op Facebook. De vader van het meisje is recent overleden.

Lees ook  Dit is zo’n vreselijk verhaal

De politie kreeg vele tips binnen over de verdwijning. Ongeveer dertig rechercheurs werken aan de zaak. De gezochte man, die volgens bronnen rond het onderzoek uit Amerika komt, wordt ervan verdacht dat hij de 12-jarige heeft ontrokken aan het ouderlijk gezag.

Onder meer door onderzoek te doen naar het chatcontact van het meisje is de politie hem op het spoor gekomen. De naam van de man is niet verspreid.

Het meisje werd sinds donderdagmiddag vermist. Ze was rond 12.30 uur vertrokken van haar basisschool aan de Vaandrigstraat in Rotterdam-Crooswijk en zou om 15.00 uur thuis zijn, maar kwam niet aan.

Lees ook  Hij werd afgewezen door een vrouw omdat hij arm was. Tien jaar later ziet hij haar weer

De Rotterdamse leerlinge vertelde haar leerkracht dat ze een afspraak had bij de orthodontist. Uit onderzoek blijkt echter dat ze helemaal geen afspraak had. Haar familie meldde dat ze chatcontact had via een tablet, maar die chatgeschiedenis bleek te zijn gewist. ,,Alles bij elkaar zorgt ervoor dat wij ons erge zorgen maken. Het is een jong meisje, dat nooit liegt over afspraken en altijd erg stipt thuis komt’’, zegt de politie. ,,Daarom deed haar familie ook al snel een melding.’’

Vermiste Hania (12) weer terecht, verdachte aangehouden

Pommeline over haar toeren in ‘Temptation Island VIPS’: “Zij is de enige waar ik bang voor ben”