in

Verloofde van jongeman die omkwam bij dodelijk ongeval A12 deelt aangrijpend afscheid.

Deze week kwamen bij een eenzijdig ongeval op de A12 bij Den Haag vier jongemannen van dezelfde familie om het leven. Een van de mannen, Joey, zou dit weekend trouwen. De mannen waren onderweg naar huis van een ‘henna-avond’, een soort vrijgezellenfeest voor Turkse mannen. Nu deelt verloofde Busra Igdir het hartverscheurend afscheid.

De rouwende vrouw vertelt hoe de mooiste dag van haar leven veranderde in een nachtmerrie. In één klap was ze haar aanstaande echtgenoot, twee broers en neefje kwijt. Ze schreef: “Jullie wilden iets gaan drinken om het te vieren. Als ik de tijd terug kon draaien, had ik jullie nooit laten gaan.”

Lees ook  'Slapende' vaste klant van kroeg in Waalwijk overlijdt: 'We kregen hem niet wakker'

Busra zegt dat haar broertjes en neefje bij haar logeerden. Voordat Joey vertrok, zei hij nog: “Beloof me dat dit voor altijd is. Laten we anders zijn dan al die andere.”

De vrouw vertelt ook over het hartverscheurend moment dat ze afscheid moest nemen van haar familie. “Het enige wat ik wilde waren kusjes. Zoveel kusjes tot ik werd weggetrokken door de politie”, zegt Busra. “Wat moet ik nu zonder jullie, hoe moet ik wakker worden zonder jullie thuis? Het huis is leeg zonder jullie drietjes.”

Lees ook  De man filmt de slang die kronkelt van de pijn. Als ik zie wat er uit zijn lichaam komt lopen de rillingen over mijn lijf.

We wensen Busra en haar familie ontzettend veel sterkte en kracht toe in deze onwezenlijk moeilijke tijden.

Robert Jensen haalt keihard uit naar Peter van der Vorst

Ex on the Beach – deelnemer rijdt zes auto’s aan. Lena bijna dood