in

Verloofd paar beseft dat ze op dezelfde dag in hetzelfde ziekenhuis zijn geboren – al snel wordt er meer bizar nieuws ontdekt…

Toen Jamie Frantz en Anthony Burkett elkaars profielen op Twitter zagen, wisten ze meteen dat er liefde in de lucht was.

Ze begonnen met elkaar te praten en Jamie merkte op dat Anthony een e-mailadres had met de tekst “Burkette11493”.

Zoals veel anderen die nummers gebruiken in hun e-mailadressen, vermoedde Jamie dat het de geboortedatum van Anthony moest zijn.

Maar het was niet zomaar een verjaardag. Het was Jamie’s eigen exacte verjaardag!

Wat was de kans dat zoets gebeurde? Laag inderdaad! Kunnen twee mensen die matchen op Twitter exact dezelfde geboortedatum delen? Blijkbaar.

Jamie besefte al snel dat zowel zij als Anthony op 14 januari 1993 de wereld in waren gekomen.

Lees ook  Automobilist in Apeldoorn mept kind dat besjes tegen zijn auto gooide

Vanwege het feit dat ze waren opgegroeid in steden op slechts drie mijl afstand, was Jamie nieuwsgierig naar het ziekenhuis waarin haar nieuwe man was geboren.

Ze was zelfs meer verrast om te horen dat ze al 25 jaar dezelfde overeenkomst hadden. Ze waren allebei geboren in het East Jefferson Hospital in Louisiana, op dezelfde dag van hetzelfde jaar!

Na lang op internet te hebben gesproken, besloot het echtpaar eindelijk samen te komen in het echte leven.

Jamie en Anthony zijn de eersten om te erkennen dat ze een directe band met elkaar voelden.

Kort nadat ze ‘voor echt’ met elkaar gingen daten, ontdekte het paar dat ze nog meer vreemde toevalligheden hadden gedeeld. Het werd bijna eng!

Lees ook  Yolanthe kan nog steeds op familie Sneijder rekenen

Toen de gelijkenissen niet ophielden, wist het paar dat hun kansen om elkaar te ontmoeten niet eenvoudigweg het resultaat waren van het algoritme van een applicatie. Het moest in de sterren zijn geschreven.

Jamie en Anthony delen een sterk geloof, en beiden zijn er rotsvast van overtuigd dat hogere krachten hen samen hebben gebracht. Sommigen noemen het zelfs het lot.

De gekke gebeurtenissen eindigen hier echter niet. Je zult niet geloven wat deze twee gemeen hebben, naast alles wat ze al hebben meegemaakt!

Moeder schiet overvaller van de school van haar dochter naar andere wereld

Waarschuwing: vul jij je plastic flesje weleens? Stop er meteen mee! Het kan heel gevaarlijk zijn!!