in

Verlaten hond wandelt twee keer 32 km om familie te zoeken, maar ze waren verhuisd.

Honden zijn wijdverbreid gekend voor hun onvoorwaardelijke trouw aan het menselijke ras. Ze zijn er altijd om ons te helpen en te steunen. Katten denken ook wel je en komen altijd wel terug, maar het antwoord is doorgaans nee. Cathleen is een grote, liefdevolle hond. Ze heeft alle eigenschappen van een goede waakhond, maar ze is ook lief en aardig. Ze is ook heel erg loyaal. En ze liet duidelijk merken dat haar huis was daar waar haar hart was, en dus volgde ze haar hart.

Ze woonde samen met haar familie in Seminole in Oklahoma. Toen haar familie naar een ander huis verhuisde, konden ze haar niet meenemen.

De familie van Cathleen had iemand in Praag, 32 km verderop, die voor haar kon zorgen. Ondertussen probeerde het asiel van Seminole een nieuwe thuis voor haar te vinden. Maar Cathleen was niet geïnteresseerd in een nieuwe familie. Ze was erg gelukkig bij haar oude familie.

Lees ook  De 24 lekkerste snoepjes en koekjes die jij vroeger altijd heel graag at!

Dus nam ze het recht in eigen pootjes. Ze slaagde erin om te ontsnappen uit het huis van haar verzorgers in Praag, en wandelde helemaal terug naar Seminole, op zoek naar haar oude familie.

Maar ze werd gevonden, gevangen en teruggebracht naar Praag. Maar ze ontsnapte opnieuw en de hond rende vrolijk weer naar “huis.” Zo maakte ze perfect duidelijk waar ze wilde zijn.

Op dat moment was het duidelijk dat haar tijdelijk verblijf niet was wat ze wilde. Ze werd opgevangen door het asiel van Seminole.

Lees ook  Bridget Maasland plaatst ná ophef nu ook foto van poes!

Sinds het verhaal de ronde begon te doen, stroomden de adoptieaanvragen binnen. Het enige probleem? De nieuwe eigenaars zullen een hoog hek nodig hebben. Maar het lijkt erop dat Cathleen snel een liefdevolle thuis zal vinden.

Heel wat mensen die dit verhaal lazen, waren snel om de familie te veroordelen. Maar soms zijn er hartverscheurende en valabele redenen waarom een familie niet meer voor een hond kan zorgen.

Wat hier ook het geval was, het is duidelijk dat Cathleen van haar familie hield. Dus ze moeten haar vast goed behandeld hebben. We hopen dat haar nieuwe familie genoeg geduld met haar heeft en haar een plekje geeft waar ze zich snel echt thuis zal voelen.

Dokters vertellen ouders dat pasgeborene dood is. Maar toen ze de baby aan de moeder gaven, gebeurde er een mirakel.

Moeder gaat lunchen met haar schoonzoon, weken later ontdekt ze een oude foto dat alles verandert