in

Verlamde vrouw ziet echtgenoot elke nacht in de garage gaan, volgt hem en zijn geheim wordt onthuld

Als er een vraag is die volwassenen graag stellen aan kleine kinderen, dan is het wel ¨Wat zou je graag zijn als je later groot bent?¨

De meeste kinderen komen met de grappigste antwoorden. En als ze opgroeien, worden hun antwoorden serieuzer en meer uitgestippeld.

Sommigen hebben hun leven al helemaal gepland voordat ze naar de middelbare school gaan, terwijl anderen wel zien wat er op hun pad komt.

Maar hoe je het ook plant, het leven kan altijd anders lopen.

Brad en Liz hadden alles wat ze wensten, en al voordat ze gingen trouwen, wisten ze dat ze een geweldig leven samen zouden hebben.

Ze hadden dezelfde dromen, dezelfde waarden en dezelfde doelen in het leven.

Maar drie maanden voordat ze in het huwelijksbootje zouden stappen gebeurde er iets dat hun leven voor altijd zou veranderen.

Lees ook  Ze doet een balletje van aluminiumfolie bij haar was. De reden? BRILJANT!

Brad en Liz zaten met hun drie zonen in een truc toen hun linker voorband klapte. De auto begon te spinnen en raakte van de weg.

Gelukkig kwamen de drie jongens weg met kleine verwondingen. Brads verwondingen waren erger – hij brak zijn been. Maar voor Liz was de situatie verschrikkelijk – ze brak haar rug en raakte verlamd.

Brad, een oorlogsveteraan, had eerder verschrikkelijke ongelukken gezien, maar had niet zien aankomen dat zijn eigen vrouw zo gewond zou raken.

Liz is een sterke vrouw, maar de transitie naar haar nieuwe leven in een rolstoel was heel zwaar. Zeker omdat een van de favoriete hobbies van de familie wandelen was.

Lees ook  Haar 3-jarige zoontje zegt, dat hij ’s nachts stemmen hoort. Dan ontdekken ze de verschrikkelijke waarheid

Na het ongeluk probeerde Liz door te gaan, maar ze realiseerde zich al snel dat haar rolstoel nooit de moeilijke terreinen aan zou kunnen waar ze zo graag liep.

Maar Brad wilde niet dat Liz zou achterblijven, dus hij kwam met een plan waardoor ze overal mee zou kunnen.

Na drie maanden van hard werken, betaalde zijn doorzettingsvermogen zich uit. Hij bouwde een rolstoeltank, die haast overal heen kon.

Na het zien van de rolstoel, voelde Liz zich niet meer achtergelaten.

En Brad had een ander idee. Hij begon de rolstoelen ook te verbouwen voor gewonde soldaten.

Kijk een video over de geweldige uitvinding van Brad hieronder:

Deel als je ook vindt dat meer mensen de uitvinding van Brad zouden moeten zien!

Man overgiet hond met water en laat dier doodvriezen in -32 graden Celsius

Meisje is overstuur omdat ze maar geen vriendje kan krijgen. Kerels zetten het op een lopen als ze ontdekken wat er in haar broek zit.