in

Verhuurder annuleert huur en verrast moeder van vier kinderen door boodschappen te geven

De coronaviruspandemie heeft ertoe geleid dat bijna iedereen van ons de angel in een of andere vorm voelt.

Voor de mensen die wonen om te betalen, of die niet veel spaargeld hebben, vormt het niet kunnen werken in het dagelijks leven een serieus probleem. Dit is vooral relevant als het gaat om het betalen van huur.

Gelukkig begrijpen sommige verhuurders in het hele land de unieke situatie waarin we ons bevinden.

Als gevolg daarvan hebben enkele medelevende zielen een maand huur voor huurders kwijtgescholden in een poging hen te helpen het hoofd boven water te houden.

Nathan Nichols is zo’n huisbaas. Hij deed niet alleen afstand van de huur voor april, maar moedigde ook andere mensen in zijn positie aan om hetzelfde te doen.

“COVID19 gaat ernstige financiële problemen veroorzaken voor de dienstverlening en de uurwerkers in het land”, postte hij op 13 maart op Facebook.

Lees ook  Nieuwe achternaam omdat de vorige besmet was: 'Hij zat me in de weg'

“Ik heb een twee woningen in Zuid-Portland en al mijn huurders zitten in deze categorie. Omdat ik het geluk heb dat ik het me kan veroorloven en het voorrecht heb om in de eigenaarsklasse te zitten, liet ik hen gewoon weten dat ik in april geen huur zou innen”.

“Ik vraag alle andere verhuurders om je eigen situatie eens serieus te bekijken en te overwegen om je huurders ook wat huurvrijstelling te geven.”

Natuurlijk kan niet elke verhuurder ter wereld dat doen, en we begrijpen dat de omstandigheden van persoon tot persoon verschillen. En toch blijven er enkelen over die nog verder zijn gegaan dan Nathan.

Een echt bijzondere man, alleen bekend als Alan, schortte niet alleen de huurbetalingen op, maar gaf ook zijn eigen geld uit om ervoor te zorgen dat een van zijn worstelende huurders eten kreeg voor de week.

Hartverwarmend gebaar

Mam-van-vier Christina Marie, uit Saginaw, Michigan, was blij verrast toen ze hoorde dat Alan geen huur zou innen.

Ze postte op 6 april: “SOOO Mijn huisbaas Alan belde me eerder en zei me dat ik me geen zorgen hoefde te maken over de huur deze maand en dat we ons daar later wel zorgen over zullen maken. Ik zei oké!

Lees ook  Gevangenismedewerkster probeert een lied van Beyonce te zingen. Maar zoals haar stem klinkt, hadden ze nog nooit gehoord

Toen hij me vroeg of we eten hadden, vertelde ik hem dat ik nog 3 pakjes vlees had en dat ik deze week moest gaan en hij zei me dat het goed was om veilig te zijn.

Dan krijg ik een tekst die zegt dat je naar je voorportaal moet gaan, alsjeblieft!!! En ik zie dat ik je niet kon vertellen hoe ik me nu voel,” schreef ze, samen met een foto van de boodschappen die hij voor haar had gekocht.

“[F] of hem om dit te doen voor mijn familie mijn hart is zo ontroerd,” schreef Christina. “GOD ZEGENE JE.”

Inderdaad! Wat een fantastische show van medeleven en vriendelijkheid. We geven onze hoeden aan alle aardige huisbazen die er zijn en die voor hun huurders boven hun pet gaan.

Deel dit artikel op Facebook als u alle geweldige mensen wilt prijzen die hard werken om de verwoesting van het coronavirus te beperken.

100-jarige veteraan haalt meer dan 1.4 miljoen op voor gezondheidszorg – zo deed hij het

Man mishandelt vijf mensen in bus op Hoofdstation (update)