in

Verdrietig nieuws voor presentatrice Oprah Winfrey

Vernita Lee, de moeder van Oprah Winfrey, is op 83-jarige leeftijd overleden. De familie bevestigde eerder vandaag dat ze stierf op Thanksgiving.

Entertainmentsite TMZ maakt het verdrietige nieuws bekend. Venita Lee werd in 1935 geboren in Mississippi. Venita trouwde met Vernon Winfrey en samen kregen ze in 1954 dochter Oprah. De opvoeding van Oprah was echter niet te combineren met haar werk als huishoudster in Milwaukee; daarom werd Oprah opgevoed door haar grootmoeder. Pas op haar zesde kwam zij weer bij haar moeder wonen.

Relatie
Door deze noodgreep was de relatie tussen Winfrey en haar moeder altijd “wankel”, stelde de tv-presentatrice zelf. “Ik bleef mezelf maar afvragen: wat is precies een moeder? Hoe moet je je over zo iemand voelen als je haar jaren niet hebt gezien?”

Te gast
Tijdens haar jeugd werd Winfrey seksueel lastiggevallen door haar neef en oom. Dit zorgde voor een verdere kloof tussen de presentatrice en haar moeder. Later legden de twee het echter weer bij. In 1999 was Vernita te gast in de talkshow van Oprah, waar zij praatten over hun relatie.

Vernita Lee is inmiddels in besloten kring begraven.

Vlogger Armoo heeft een nieuwe vriendin en wij hebben een foto:

Pedofiel ontsnapt uit instelling, wandelde school binnen en zei: “Ik neem gewoon dit kind mee.”