in

Vader van door anti pieten bedreigd meisje! Laat mijn vrouw en kind met rust!

De vader van het meisje wie gisteren moest huilen door het luidruchtige protest van anti pieten in Zaandam heeft een video opgenomen en op Facebook gepubliceerd. ‘Ik ben niet kwaad, maar niet over de rug van mijn familie!!!!’, luidt het titel.

De man neemt het op voor zijn vrouw en kind die massaal werden bedreigd en uitgescholden op sociale media, nadat de moeder de anti pieten confronteerde met hun belachelijke gedrag. Zo werd zijn vrouw een ‘Kanker hoer’ genoemd en dat ze moest oprotten uit Nederland. Ook zijn zoontje en dochter moesten eraan geloven.

Lees ook  5 miljoen euro beroofd bij Schiphol. Medewerker vastgebonden en gedumpt in kofferbak!

De man zegt verder in het filmpje dat hij zelf een donkere huidskleur heeft en het sinterklaasfeest absoluut niet racistisch vind. Sterker nog het is geen racisme, maar traditie, zegt de vader meerdere malen in zijn vlog.

‘Laat mijn vrouw, dochter en zoontje met rust’ voegt hij daaraan toe. Hij zegt zelf klaar te staan van een nieuwe aanval van kritiek, omdat hij de verdedigingsvideo heeft opgenomen. Tegelijkertijd stroomt ook de steun aan het gezin van alle kanten binnen. Er is zelfs aangeboden om op oer-Hollands kermis te vieren op kosten van anderen. Het gezin staat er zeker niet alleen voor.

Lees ook  De ouders zijn geschokt omdat hun zoon steeds verder groeit. Als hij 15 jaar oud is, trekken ze aan de noodrem.

Enzo Knol knock out geslagen

Bestuurder gedood nadat grote brok beton van een brug over een snelweg werd gegooid.