in

Vader van 12 kinderen uit ‘Een Huis Vol’ plotseling overleden

Wat een verschrikkelijk nieuws voor de familie Quaedackers uit het NPO-programma Een Huis Vol. Vader Michel (57) is gisteren geheel onverwachts overleden. Hij laat zijn vrouw en twaalf kinderen achter.

Zijn vrouw Nadine (40) laat dit in een bericht op de Facebookpagina van de familie weten.

Samen één
“Lieve schat waarom waarom heb jij ons verlaten?”, begint Nadine het verdrietige bericht. “Hoe moet ik nou verder zonder jou. Wij deden alles samen. Samen waren wij één. Jij stond altijd voor ons klaar.” Ze laat weten dat zij en al hun twaalf kinderen hem ontzettend missen. In het bericht vertelt Nadine dat Michel in zijn slaap is overleden. Zijn wekker ging, omdat hij naar z’n werk moest. “Maar je bent er niet meer. Reanimatie mocht niet meer baten.”

LEES OOK!
Redders komen een zwaar uitgehongerde hond tegen. Zelfs de dierenarts is verrast van het gewicht

Rust zacht
Michel kan nu de doop van hun jongste zoon Milano niet meer meemaken. Ook kunnen ze geen familiefoto meer maken met het hele, complete gezin en mist hij de sweet sixteen van dochter Yalena en de 18e verjaardag van dochter Shenna. “Hopelijk waak je boven over ons en zul je alles van boven meemaken. Hou van je jou. Rust zacht lieverd”, sluit ze de liefdevolle tekst af. Bij de tekst heeft Nadine meerdere foto’s van haar met haar man geplaatst.

LEES OOK!
Jongen is er helemaal kapot van als iemand meer geld biedt dan hij voor de auto van zijn overleden vader. Dan geeft de man met de hoed hem de sleutels

Een Huis Vol
Het gezin was in 2014 te zien in het programma Een Huis Vol. De Limburgse Michel en Nadine ontmoetten elkaar toen zij pas vijftien jaar oud was. Een paar jaar later werd hun eerste kind, de inmiddels 21-jarige Damian, geboren.

Damherten knappen een uiltje in speeltuin Zandvoort

Klusjesman doet vrij ranzige ontdekking achter kapotte intercom