in

Vader valt in slaap op de grond onder ziekenhuisbed zoontje – de reden is hartverwarmend

Een foto zegt meer dan duizend woorden, is een bekend gezegde. Dat is zeker het geval voor deze foto van Andre Palmer, die onder het ziekenhuisbed van zijn zoon ligt.

De foto van Andre werd genomen door zijn vrouw Amy en op sociale media geplaatst. Haar bijschrift heeft menig traantje losgemaakt.

Amy’s en Andre’s zoontje heeft al bijna sinds zijn geboorte ernstige astma. Dit maal moesten ze een heel weekeinde in een ziekenhuis doorbrengen, zodat de kleine jongen alle hulp en zorg kreeg die hij nodig had.

Daar zag Amy hoe de vader in slaap viel op grond, onder het bed van zijn zoon.

Ze wist dat ze een foto moest maken en publiceren op Facebook. Andre had een lange dienst gedraaid op werk en, in plaats van thuis te rusten, wilde hij per se bij zijn zoontje zijn.

Lees ook  Een vrouw is geschokt als ze een baby in het gras ziet liggen. Als de artsen haar uitkleden, doen ze een hartverscheurende ontdekking.

Op Facebook deelde ze de hartverwarmende beelden en schreef erbij:

„Dit is een foto van een hardwerkende man die volledig aan zijn familie is toegewijd. Na drie nachtdiensten achter elkaar te hebben gewerkt, is hij hier met zijn zoon in het ziekenhuis. Hij is zo moe, maar hij is hier!!”

In een interview met People vertelde ze over de foto en de betreffende nacht.

„Hij wilde me niet wakker maken toen hij hier aankwam”, meldde Amy, die in de enige stoel in de kamer sliep.

Lees ook  Meisje (1) overlijdt in snikhete auto omdat vader niet wil dat agenten raam inslaan

„Ik zag hem om acht uur ‘s ochtends onder het bed liggen en moest gewoon een foto maken.”

De foto ging direct viraal en veel mensen wilden Andre bedanken voor zijn geweldige zorg en voorbeeld.

„Hij zou alles voor zijn kinderen doen. Hij werkt hard voor ons en staat altijd voor ons klaar.”, vertelde Amy die eraan toevoeg dat het veel beter ging met hun zoontje.

Het is heel mooi om zo’n sterke band tussen vader en zoon te zien. We zijn er heilig van overtuigd dat het jongetje zich altijd veilig en beschermd zal voelen bij zijn vader!

Man vraagt dokter hoe hij beter in bed kan worden – het resultaat is een complete ramp!

Politie Den Haag laat jongen politieauto’s wassen in plaats van een bekeuring