in

Vader schiet zijn 2-jarige zoontje in het gezicht om zijn moeder te straffen

Een vader uit Michigan die naar verluidt zijn tweejarige zoon opzettelijk met een geweer in het gezicht heeft geschoten, wordt onder andere aangeklaagd wegens poging tot moord.

Het incident gebeurde nadat Michael Christopher Glance ruzie kreeg met zijn partner en de moeder van de jongen Nicole McCarthy op 16 april in hun huis.

Tijdens de ruzie richtte de 32-jarige vader zijn pistool op de 2-jarige en haalde de trekker over maar het vuurwapen ging niet af, zei Jackson County Chief Assistant Aanklager Advocaat Kati Rezmierski.

Nicole McCarthy, de moeder van de jongen greep de baby en rende naar de auto voordat Glance nog een keer op de baby kon schieten.

“Hij richtte het geweer op dezelfde twee jaar oude zoon van hem die weerloos op de achterbank van de auto zat. Hij richtte het op hem en blies de helft van zijn gezicht eraf”, zei Rezmierski.

Lees ook  Anita (40) heeft bizarre slaapstoornis waardoor ze haar huis poetst in haar slaap

“Om welke reden dan ook, besloot Mr. Glance die dag zijn woede op zijn 2-jarige kind weg te nemen,” zei Jackson County Chief Assistant procureur-procureur Kati Rezmierski, volgens een rapport van MLive.

“Het was door een goddelijke interventie dat het pistool niet goed functioneerde en zijn leven werd gespaard, maar hoeveel daarvan werd echt gespaard?” Vroeg Nicole McCarthy.

Blik hield daar niet op. Hij achtervolgde McCarthy terwijl hij probeerde het defecte pistool op gang te krijgen.

Na een paar mislukte pogingen om het pistool te laten werken, ontsnapte Glance van de plaats delict.

Het duurde niet lang voor de politie om hem op te sporen. Hij werd kort daarna gevangen genomen en gearresteerd op McCain Road.

Blik verscheen voor het eerst via een videoverbinding op 18 april. Hij werd geconfronteerd met beschuldigingen van mishandeling met de poging tot moord.

Lees ook  Mountainbiker trapt tegen zwangere vrouw en schelt haar uit, baby beweegt niet meer

De 2-jarige, geïdentificeerd als Ryker, werd ontslagen uit Ann Arbor’s C.S. Mott Kinderziekenhuis 27 dagen nadat hij in het gezicht was geschoten.

Meer dan $ 82.000 is opgehaald via een GoFundMe-account om de kosten van de operaties van het kind te dekken.

“Ryker heeft nu meer dan 100 hechtingen in zijn gezicht na de operatie en wordt nog steeds verzorgd met een beademingsapparaat en voedingsslang in zijn maag”, zegt de GoFundMe-pagina. “Hij heeft een lange weg van herstel te gaan.

“Haar kinderen zijn haar leven,” vertelde Ryker’s grootvader Doug McCarthy aan MLive. “Ik ben nog steeds in shock, maar dankbaar voor alle ondersteuning die we krijgen.

Ik had nooit gedacht dat er zoveel mensen zouden kunnen zijn die iemand willen helpen die ze nooit hebben ontmoet.

Stelling: Ouders moeten een forse boete betalen als hun kind andere kinderen pest

Overlastgevende trouwstoeten Rotterdam en Amsterdam op de bon. 5000 euro BOETE!