in

Vader pleegt zelfmoord op Facebook vanwege trouwende dochter

De 54-jarige Ayhan Uzun uit Kayseri pleegde live op Facebook zelfmoord. Hij deed dit omdat zijn dochter zou trouwen zonder zijn toestemming. Dat meldt de website Webtekno.com.

Hij schreef op zijn Facebookaccount ‘Vanavond is er een live uitzending’ en ‘Dit is mijn testament, degenen die hier verantwoordelijk voor zijn moeten niet op mijn begrafenis komen’. Hij liet weten alleen thuis te zijn en ging rond 22:30 uur plaatselijke tijd live op Facebook, sprak zo’n minuut lang over zijn problemen en schoot zichzelf uiteindelijk door zijn hoofd.

”Op de gelukkigste dag van het leven van mijn dochter, belt ze mij en vraagt ze haar verloving bij te wonen. Alsof ik een onbekende ben. Niemand die me vroeg om op deze gelukkige dag hun niet alleen te laten. Niemand vroeg mij iets. Niemand nam mij serieus. De persoon die mijn schoonvader moet voorstellen nam mijn plaats in en gaf mijn dochter weg. Ik had echter verwacht dat mijn dochter en familie mij had geroepen om hun gelukkige dag bij te wonen. Mijn vrouw belde me op en zei het me. Ik vroeg haar waarom ze niet naar me toe kwamen hiervoor, mijn vrouw zei dat ze hiervoor niet helemaal naar me toe zullen komen. Sommigen zullen denken dat ik dit voor de show doe. Ik wil niet dat iemand hetzelfde meemaakt als ik meemaak. Zometeen ga ik mijn leven beëindigen met het pistool dat ik in mijn handen heb.

Lees ook  Gay vader vermoordt baby stiefdochter, omdat hij haar HAAT

Hij nam afscheid en pleegde zelfmoord.

Bekenden kwamen na de zelfmoord naar zijn huis en kwamen oog in oog te staan met het levenloze lichaam van de man. Zijn lichaam is overgedragen naar het mortuarium.

Vrouw zegt dat ze “perfect” lichaam heeft na 4 borstvergrotingen, kontimplantaten en 2 neuscorrecties. Oordeel zelf …

Vrouw bijna dood door 2 puisten