in

Vader maakt foto van de agressieve vriend van zijn dochter openbaar en zet een prijs op zijn hoofd (foto)

Chelsa Simmons, 20, uit Missouri werd door haar vriendje zo brutaal geslagen dat ze haar gezichtsvermogen aan een oog gedeeltelijk verloor. De vader van Chelsa, Mark Zack, beloofde 500 dollar voor iedereen die meer weet over de verblijfplaats van de verdachte. Zijn naam is Cedric Powe, 27.

De stiefmoeder van Chelsa, Melissa Zack, zei dat Powe haar keel dichtneep tot ze het bewustzijn verloor, dan maakte hij haar terug wakker en begon haar opnieuw te stikken. Tegelijk begon hij op haar hoofd te slaan. Powe is bij zijn vrienden gekend als Moe en is na de feiten op de vlucht geslagen.

Lees ook  Voor de koukleumen onder ons is er deze zelf-warmende autodeken voor extra comfortabele autoritten!

Mark Zack zegt dat Powe gevat moet worden om te vermijden dat hij hetzelfde zou doen bij iemand anders – en zodat ze zich geen zorgen meer hoeven te maken om hun dochter. De dokters zeiden dat Chelsa op het randje van de dood stond en voor de rest van haar leven pijn zal lijden.

Lees ook  Geert Wilders is getrouwd met een Turk

Powe heeft een gewelddadig verleden. In 2008 werd hij al eens gearresteerd voor huiselijk geweld. Hij pleitte schuldig en kreeg een jaar gevangenisstraf.

Volgens de politie liep er een contactverbod tegen Powe, maar dat was blijkbaar niet voldoende om Chelsa te beschermen.

Uiteindelijk werd Powe gevonden en gearresteerd voor poging moord. Zijn borg werd gesteld op een half miljoen dollar. Opsluiten en de sleutels weggooien, zouden we zo zeggen!

DEEL dit bericht als je het daarmee eens bent!

Talloze mensen denken dat ze een pop is, maar de waarheid die mama onthult is een hartverscheurend wonder

Jong kind plast in zijn broek. Dan laten leraren hem dweilen terwijl ze hem uitlachen.