in

Vader knipt haren van dochter af als straf voor het verjaardagscadeau dat ze van mama kreeg.

We weten allemaal dat schoonheid aan de binnenkant zit. Maar ondanks dat vinden we het belangrijk hoe we eruitzien. Een van de dingen die een beetje extra zorgen verdienen, is ons haar. Dat is uiteraard niet vreemd, aangezien het een van onze meest zichtbare eigenschappen is. Dat is waarom een mislukt kapsel er soms toe leidt dat we ons dagenlang verbergen totdat het weer mooi geregeld is.

Maar geldt een slechte of gedwongen knipbeurt als geweldpleging? Wellicht.

In januari werd de vrolijke Kelsey 13 jaar oud. De tiener besloot dat ze een nieuwe look wilde. Ze besloot dat ze mèches wilde, iets waarmee moeder Christine Johnson instemde. De moeder nam haar dochter voor haar verjaardag mee naar het kapsalon.

Lees ook  'Smerige' bacterie zette leven Tino (58) en Desiree (41) op zijn kop

Daarna maakte Christine een foto van haar lachende dochter, die duidelijk erg gelukkig was met haar nieuwe stijl.

Maar haar geluk was slechts van korte duur. Enkele dagen later ging Kelsey naar haar vader en stiefmoeder – en het bezoek zou de jongedame traumatiseren.

De foto’s die haar moeder maakte na het bezoek zijn schokkend en hartverscheurend. Op de foto’s is het meisje te beschaamd om haar gezicht te laten zien. Maar je moet haar gezicht niet zien om te begrijpen wat er gebeurd was. Haar lange, nieuwe haar was verdwenen, vervangen door een extreem kort en ongelijk geknipt kapsel.

Volgens een Facebookpost van de tante van het meisje, knipten de vader en de stiefmoeder de haren meteen af.

Lees ook  Roemeense waaghals met eenwieler op 250 meter hoogte … Bekijk de adembenemende video!

Hun reden? “Acties hebben gevolgen.”

Om een of andere reden vonden ze het haar van Kelsey niet kunnen, en gaven ze haar een gedwongen knipbeurt. Maar zouden de vader en de stiefmoeder ook wel eens de gevolgen kunnen dragen. Ze werken beiden als brandweerlieden, maar werden geschorst zonder loon. Volgens Christine was het de bedoeling om haar dochter te vernederen.

Sinds de post viraal ging, heeft de sociale dienst van Wood County zelfs een onderzoek ingesteld. Hopelijk krijgt Kelsey gerechtigheid en worden haar vader en stiefmoeder gestraft voor hun vreselijk gedrag.

Vind jij ook dat deze vader en stiefmoeder gestraft zouden moeten worden?

Vader verlaat 3-jarige dochter. Wanneer hij 20 jaar later overlijdt, krijgt ze de verrassing van haar leven.

Man gefilmd die een kat als natte spons gebruikte om zijn Mercedes te wassen.