in

Vader heeft baby ter adoptie aangeboden – 24 jaar later komt hij erachter dat ze al maanden collega’s zijn

Will Russell was zelf praktisch nog een kind toen hij een baby kreeg. Door zijn alcoholverslaving kon Will baby Amy niet de zorg geven die ze nodig had.

Dus hij zette haar ter adoptie op kort nadat ze was geboren.

Jaren verstreken en Will was heel erg geïnteresseerd in de Phoenix Rescue Mission, een organisatie die “op Christus gerichte, levensveranderende oplossingen biedt aan mensen die honger hebben en dakloos zijn.” Hij begon als vrijwilliger en stapte over naar een fulltime functie in het bestuur.

In juli 2013 werkte Amy hard om haar biologische familie op te sporen. Social media verbond haar met één van haar negen broers en zussen en uiteindelijk met Will’s telefoonnummer.

Lees ook  Moeder die 3 dochters doodde “geen monster” volgens vader van meisjes

Ze was nerveus en angstig om haar vader te bellen, maar verzamelde de kracht.

Na 24 jaar geen contact te hebben gehad, ontving Will het belletje met een volledig open hart en vertelde haar dat alles goed zou komen.

Het vader-dochterduo ontmoette de volgende ochtend voor het ontbijt. Hij vertelde Amy alles over zijn problemen met alcohol en hoe zijn leven een neerwaartse spiraal doormaakte tijdens zijn 20ste jaren. Hij vertelde haar dat hij zijn laatste drankje in 2004 had gedronken en werd vervolgens een pastoor die anderen helpt om verslaving te beheersen en te overwinnen.

Lees ook  Straatmuzikant vraagt toeschouwer om mee te zingen – dan verbaast de vrouw iedereen met haar geweldige stem

Na een lang en zinvol gesprek vertelde Will Amy dat hij moest vertrekken, omdat hij op weg was om eten te serveren bij de Phoenix Rescue Mission. Amy was verbluft – en de reden zal je ook sprakeloos laten.

Bekijk de video hieronder om te zien hoe een schokkend lot van lot deze vader en dochter met elkaar verbond:

Auto ligt gekanteld in greppel, politie vindt lachgas en ballonnen

34-jarige vrouw komt om bij gezinsdrama Ter Aar: ‘Heftig, we kennen ze juist als aardige mensen’