in

Vader geeft gehandicapte dochter drugs: Het resultaat is BIZAR!

Al eeuwen wordt cannabis gebruikt als medicijn. Cannabis vermindert spierkramp (spasticiteit) en misselijkheid, verlicht bepaalde soorten zenuwpijn, vermindert de druk in het oog en stimuleert de eetlust.

De wetenschap ontdekt steeds weer nieuwe toepassingen voor deze wonderlijk veelzijdige plant. Hoewel marihuana officieel nog altijd tot de harddrugs wordt gerekend, zegt Surgeon General Vivek Murthy, het hoofd van de Amerikaanse gezondheidszorg, onlangs het onderzoek naar marihuana met belangstelling te volgen, aangezien de plant heilzaam lijkt te zijn bij “bepaalde kwalen en symptomen”.

Lees ook  Kat valt in het water. Zijn geschreeuw gaat door merg en been (video) Domme baas grijpt niet in

Niettemin wenden velen zich tot cannabis, als hulpmiddel bij allerlei kwalen. ­Gebruikers zeggen dat de stof stress, pijn, slapeloosheid en gebrek aan eetlust verdrijft.

Een joint zou ­helpen bij misselijkheid, luchtwegvernauwing en ontstekingen, en cannabis heeft zelfs zijn nut bewezen bij ernstige gevallen van de hik.

Volgens sommige wetenschappers reguleren bestanddelen van de plant onze vitale functies: ze beschermen het brein tegen trauma’s, geven het immuunsysteem een krachtige impuls en helpen de herinnering aan zeer ingrijpende gebeurtenissen te verzachten.

Lees ook  Stop: gooi je bananenschil niet weg! Lees de onderstaande tips en laat je verbazen!

Een vader uit Texas, Amerika kon het niet langer aanzien hoe zijn gehandicapte dochter met een hersenverlamming zichzelf elke dag pijn deed en besloot op eigen houtje in te grijpen. Hij gaf zijn autistische dochter cannabis en het resultaat was ongelooflijk.

In slechts drie minuten verandert zijn suïcidale dochter in een relaxte mens. Bekijk hieronder de beelden en deel dit verhaal door!

Waarschuwing! Artsen waarschuwen voor te zware maagzuurremmers

Voeg witte azijn aan je was toe en profiteer van deze onverwachte voordelen. Ik heb dit nooit geweten!