in

Vader gearresteerd nadat de politie ontdekt hoe de mond van het kleine meisje eraan toe is.

Een vader pleitte schuldig aan het roekeloos in gevaar brengen van zijn 6-jarige dochter nadat hij haar tanden zodanig liet rotten dat ze zelfs had kunnen sterven. Kenneth Wanamaker, 37 jaar, aanvaardde een deal met het openbaar ministerie nog voor zijn proces van start ging. Hij pleitte ook schuldig voor meineed. Hij werd veroordeeld tot een gevangenisstraf van twee maanden tot een jaar nadat eerder een borgsom geweigerd werd omdat hij zich niet wilde laten behandelen voor zijn drugsverslaving.

Lees ook  Anna Nooshin post pikante foto met warm weer

Wanamaker en zijn vrouw – de moeder van het kind – werden ervan beschuldigd de tanden van hun dochter zodanig te laten rotten dat haar leven in gevaar was. De tandarts Eugene McGuire getuigde dat 14 van de 20 tanden getrokken moesten worden en tot op de wortel verrot waren. Volgens hun advocaat wilde ze eerst een gunstigere verzekering afsluiten om de tanden van hun dochter te laten behandelen.

Lees ook  De moeder moest haar zoon begraven. Maar 5 jaar later ziet ze het gezicht van een vreemde en begrijpt plotseling alles.

Hij zegt dat hij niet gelooft dat de autoriteiten echt denken dat zijn dochter op enig ogenblik daadwerkelijk gevaar liep …

Er loopt trouwens nog een onderzoek naar deze man … namelijk voor de dood van zijn andere kinderen. Zijn zoon stierf in 2011 aan wiegendood en twee andere kinderen werden dood geboren, waarvan een overlijden wordt gelinkt aan het druggebruik van de moeder.

DEEL dit opmerkelijke verhaal met je vrienden op Facebook!

Het meisje moet voor het avondeten een tube tandpasta op haar bord uitdrukken. Wat haar moeder haar dan vertelt, bewaart ze in het hart.

Hij koopt zich een droomauto, zij een markeerstift. Wat daaruit ontstaat, is ronduit baanbrekend!