in

Vader deelt belachelijk kerstwensenlijstje van 10-jarige dochter

De kerstman moet waarschijnlijk een lening afsluiten en een bijbaan zoeken om aan het exorbitante ’verlanglijstje’ van dit meisje te kunnen voldoen. De fikse waslijst met voor ruim 10.000 dollar aan kerstwensen ging viraal nadat haar vader uit Los Angeles de cadeauverzoeken van zijn dochter op Twitter deelde.

De lijst bevat ’maar’ 26 wensen, waaronder een iPhone 11, een „nieuwe” MacBook-air, een portemonnee van Chanel, Gucci-badslippers, een echt konijn, Air Pods, een GoPro en 4000 dollar contant.

„Mijn 10-jarige dochter moet gek geworden zijn met deze kerstlijst”, schreef de getergde vader op Twitter. De teller staat op 124.000 likes tot nu toe.

Lees ook  Rijleraar woest om ‘misselijke lafbek’ geeft gas en roeit half eendengezin uit in Almelo

Sommige mensen reageren geschokt en vinden dat het meisje ’de ware betekenis van Kerstmis moet leren’. „Het gaat niet om cadeautjes krijgen en hebzuchtig zijn. Het gaat erom dat je van je medemens houdt, en de minder bedeelden helpt, „schreven ze.

Maar anderen prijzen de chique smaak van de jonge dame. „Ze weet precies wat ze wil en ze vraagt het gewoon. Ik vind het geweldig”, schreef een fan.

„Een wekker, Gucci-badslippers en wat wasmiddel? Je moet prioriteiten stellen!”, zegt een ander. De ongegeneerde lijst bevat ook enkele charmante spelfouten, zoals „asenchal oil” en „julery”, maar ook lijm en kleurstof. Met die ingrediënten, zo vermoeden sommige volgers, is het meisje vast van plan om slijm te maken – een mengsel van die spullen levert een soort kleverige pudding die erg populair is bij kinderen van die leeftijd.

Lees ook  Oudere sint-bernard overleeft twee weken alleen in sneeuw en vrieskou

Maar de meest mysterieuze wens waar men zich op Twitter het hoofd over breekt lijkt wel het geldbedrag. „Wat gaat ze doen met 4000 dollar?” vraagt iemand zich af. „Ik dacht dat de lijst nog wel meeviel, tot ik bij de wens van 4000 dollar las!!”, voegde een ander eraan toe.

Bibian Mentel staat stil bij mogelijk laatste kerst

Taakstraf en boete voor actrice Robin Martens na mishandelen agent