in

VADER AANGEHOUDEN VOOR GOOIEN BABY VAN FLAT

De man die verdacht wordt van het gooien van een éénjarig jongetje van een flat, is de vader. Dat heeft de politie bekend gemaakt.

Het gaat om de man die zaterdagavond al aangehouden was. Er wordt momenteel onderzoek gedaan naar het voorval.

OPZET
Zaterdagavond kreeg de politie een melding binnen dat er een kindje van de eerste verdieping van een flat was gevallen, er zou opzet in het spel zijn geweest. Het kind werd in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht, maar ademde volgens de politie nog wel. Hoe het jongetje er nu aan toe is, is niet bekend.

Lees ook  Lucas doodgeslagen na opmerking over broodje, zes jaar cel voor dader

Het voorval gebeurde aan de Fresiastraat in Ridderkerk. Er werd gelijk een man aangehouden, dat blijkt nu de 41-jarige vader van het jongetje. De politie vermoedt dat er een ruzie in de woning van vader en kind aan het incident vooraf ging.

RAAR
Een buurman vertelt tegen de NOS dat de bewuste man vanaf het flatgebouw naar de overkant van de straat was gerend. Volgens de buurman deed de man „erg raar”. „Hij ging naast m’n auto op de grond liggen en deed z’n t-shirt uit. Hij was op blote voeten en in joggingsbroek. Op een gegeven moment gilde hij en deed hij heel raar. Ik dacht eerst dat hij was neergestoken.”

Lees ook  Dit is wel echt de makkelijkste manier om je wasmachine schoon te maken

„De politie trapte er niet in en zei ‘meneer, opstaan, opstaan’. Daarna werd hij meegenomen”, vertelt de buurman. De politie heeft een onderzoek gestart. Ook doet de politie ook onderzoek in de omgeving.

7 voedingsmiddelen die je tanden verkleuren

Deze puppy’s verloren hun moeder – toen werden ze door een koe geadopteerd