in

Beruchte ped*fiel dood in cel gevonden met c*ndooms in zijn keel

Richard Huckle uit Engeland is een smeerlap die niet van kinderen kon afblijven. Hij kreeg 22 jaar voor het mis bruiken van zeker 200 kinderen. Helaas voor hem kan hij zijn celstraf niet uitzitten, want hij is vermoord in zijn eigen cel. Opgeruimd staat netjes toch?

Richard die graag aan kleine kinderen zat is gewurgd met een gitaarsnaar en vervolgens zijn er gebruikte c*ndooms in zijn keel gepropt.  Er wordt ook beweerd dat hij dodelijk is lek geprikt met een mes.

Lees ook  15 feitjes over jongeheren die jij vast nog niet wist

Richard zou hebben toegeslagen in arme gemeenschappen in Maleisië. Daar vergreep hij zich volgens de aanklachten aan minstens 23 kinderen. De Britse politie arresteerde hem in 2014 toen hij aankwam op de Londense luchthaven Gatwick. Dat gebeurde na een tip van de Australische autoriteiten.

Het aantal slachtoffers van Huckle ligt vermoedelijk veel hoger dan enkele tientallen: het gaat mogelijk om ongeveer tweehonderd kinderen. Dat zou onder meer blijken uit een soort ‘scorebord’ waarop Huckle zichzelf punten gaf voor het misbruik.

Lees ook  Prins Philip berouwvol over auto-ongeluk: ‘Het spijt me heel erg’

Vorige week is er een 29-jarige man gearresteerd die wordt verdacht van het vermoorden van Richard. Voor veel ouders is hij een held en zou hij een medaille mogen krijgen.

Italiaanse mafiabaas levend aan de varkens gevoerd

5 kinderen die niet alleen met papa hadden moeten blijven