in

Uit de oude doos: foto van 17-jarige Patricia Paay opgedoken

Onlangs bereikte zangeres Patricia Paay een nieuwe mijlpaal in haar leven en daarom mocht ze 70 verjaardagskaarsjes uitblazen.

Haar tienerjaren liggen daarmee ver achter haar, maar daardoor is het niet minder leuk om nog even een fotootje uit haar jonge jaren tevoorschijn te halen. Op 17-jarige leeftijd brak de (toen nog) brunette door in de Nederlandse muziekindustrie.

Bruin haar
Meer dan vijftig jaar geleden, 53 om precies te zijn, bracht de 17-jarige Patricia Paay het nummer ‘Je bent niet hip uit’.

Lees ook  Deze moeder verzoekt de leraar aan de BH van haar dochter te trekken. De reden daarvoor is ongelooflijk!

Het nummer sloeg aan en Patricia wierf bekendheid. Ze ging toen nog met bruin haar door het leven en menigeen zou Patricia niet snel herkennen.

Doorbraak
Na haar doorbraak toerde de tiener door Nederland, België en Duitsland. Het zingen ging haar goed af en ze bracht in de daaropvolgende jaren nog tig andere singles uit.

Lees ook  Zoek nooit ruzie met een MMA’er in het verkeer anders kan dit jou ook overkomen

Daarnaast maakte Patricia ook nog deel uit van The Star Sisters. Verscheidene nummers die The Star Sisters uitbrachten, behaalden ook internationaal succes.

Privéleven
Van 1988 tot 2009 was Patricia getrouwd met Adam Curry. Het huwelijk hield helaas geen stand, maar de twee kregen tijdens hun huwelijk wel een dochter; Christina. Zij is inmiddels 28-jaar oud en heeft een carrière als model.

Eva Jinek krijgt 20.000 euro boete!

Slachtoffer waarschuwt: leg nooit je voeten op het dashboard