in

Twee mannen proberen vrouw op het strand te ver-krachten – dan doet een zwerfhond iets ongelofelijks

Soms is ¨het lot¨ de enige uitleg als je wilt beschrijven hoe twee gelijkgestemde zielen elkaar ontmoet hebben.

Dit verhaal is een perfect voorbeeld van ´soulmates´, een van de beste voorbeelden die ik in lange tijk gehoord heb. Het gaat over een zwerfhond en een vrouw die elkaar vonden in een erg enge situatie.

Maar dankzij hun onmiddellijke connectie, werd het ondenkbare verhinderd, en werden allebei hun levens een stuk zonniger.

Toen de 25-jarige Britse student Georgia Bradley op vakantie was in het zonnige Griekenland, begonnen twee mannen haar te volgen.

“Ik besloot over het strand te lopen, maar het bleek al snel dat ik achtervolgd werd door twee Griekse mannen die wat met me wilden drinken. Ik bleef zeggen dat ik niet wilde gaan,” vertelde Georgia aan de Daily Mail.

Toen Georgia hun afwimpelde, werden de mannen agressief.

“Een van hen pakte m´n arm en ik had geen idee wat er zou gebeuren. Ik was alleen en het was een heel enge en moeilijke situatie.” Ze wilden met mij naar bed en zouden mij pijn doen als ik niet vrijwillig mee zou gaan.

Lees ook  Tot ze 5 jaar oud was dachten ze dat hun dochter een normaal kind was. Maar toen begon haar lichaam te muteren.

Maar toen kwam er een ´harige vreemde´ haar redden.

“Ze kwam uit het niets, sprong tegen me op en begon te blaffen en mijn hand te likken, en toen dachten die mannen wel twee keer. Dat was mijn redding. Ze moet door hebben gehad dat er iets mis was.”

De mannen liepen bang weg en Georgia had een nieuwe vriendin in de vorm van een geweldige hond. Na de gebeurtenis volgde de hond Georgia tot aan het appartement waar ze verbleef. De hond, die inmiddels ´Pepper´ heet, was verlegen maar blijf wel dichtbij.

“We hadden meteen een band… We ging de stad door om te zien of ze een baasje had, maar we konden niemand vinden en we moesten de volgende dag vliegen,” zei Georgia, die samen met haar vriend op reis was.

Georgia nam de hond mee naar het dierenasiel en de lokale dierenarts, maar beiden stuurden haar weg. Met een zwaar hart moest Georgia, Pepper weer op straat zetten.

Lees ook  Toen ze haar mond niet meer open kreeg leek er niks aan de hand, tot ze DIT ontdekte.

“Eigenlijk zagen we haar elke avond buiten bars en restaurants, om de aandacht van toeristen te krijgen. Meerdere keren volgde ze ons en we vroegen ons af wat we konden doen. Toen we naar het vliegveld gingen, keken we om en zagen we Pepper achter de auto aan rennen. Het was hartverscheurend.”

Toen besloot Georgia, Pepper te redden.

Eenmaal terug in Engeland besloot Georgia een ticket naar Griekenland te boeken en twee weken later was ze weer samen met Pepper. Ze gebruikte haar spaargeld om Pepper te voorzien van een microchip, reispapier en vaccinaties. Na een quarantaine van 21 dagen, mocht Pepper naar Engeland vliegen.

Vandaag de dag woont Pepper bij Georgia, maar dat is nog niet eens het einde van het verhaal… Een week nadat ze bij Georgia thuis was aangekomen in Cornwall, beviel ze van zes kleine puppy’s.

Toen ik hoorde over de sterke band tussen Pepper en Georgia, begreep ik ineens waarom we zeggen dat honden de beste vrienden van de mens zijn. Deel alsjeblieft als je ook geraakt bent door dit verhaal!

Echtgenoot geeft vrouw altijd eerst te eten terwijl zijn eten koud wordt. Dan schuift ober ongevraagd aan tafel aan …

Droomhuis wordt nachtmerrie voor vrouw die slang vindt in haar slaapkamer