in

Vader kan geen werk vinden – Turks gezin pleegt stilletjes zelfmoord

In de Turkse stad Antalya zijn vier mensen dood aangetroffen in een appartement.

De slachtoffers zijn twee ouders van 36 en 38 en twee kinderen van 9 en 5.

Een kennis van het gezin besloot naar hun appartement te gaan toen hij niks meer van het gezin hoorde. Toen er niet werd geopend na twee bezoeken, schakelde hij de politie in.

Eenmaal binnen, merkten ze dat ze te laat waren. Alle leden van het gezin waren overleden. De vader en de kinderen werden hand in hand getroffen in de woonkamer. De moeder van het gezin in de badkamer.

  Zoontje (6) moet alleen lunchen als straf - moeder is woedend ze erachter komt hoe en waarom

Binnen werden drie politieagenten en drie ambulancemedewerkers onwel. Zij zijn preventief overgebracht naar het ziekenhuis. Ook werd het gebouw ontruimd. Mogelijk zijn giftige stoffen de doodsoorzaak.

In een brief vertelt vader Selim Simsek dat hij geen andere keus had. “Het spijt me. Ik kon niks meer doen. We maken er een einde aan.” vertelt hij. Hij was sinds negen maanden werkloos en zou grote financiële problemen hebben.

  Redders komen een zwaar uitgehongerde hond tegen. Zelfs de dierenarts is verrast van het gewicht

Geschokt
Het is de tweede vergelijkbare gezinsdrama in Turkije in zeer korte tijd. Afgelopen week werden 4 broers en zussen, die samen woonden in Istanbul, dood aangetroffen. Mogelijk pleegden zij samen zelfmoord omdat ze al langere tijd financiële problemen hadden. Toen reageerden Turken al geschokt.

Na de breuk: Monique geniet met volle teugen van zoontje André.

Bewezen: er is een grote kans dat je kat je wil vermoorden