in

Truckchauffeur parkeert zijn wagen om een klein zwerfhondje te redden. Dan loodst het hondje hem het bos in…

Dan O’Grady, een vrachtwagenchauffeur uit Akron, Ohio, reed op de snelweg toen hij plotseling iets opmerkte langs de kant van de weg. Toen hij dichterbij kwam besefte hij dat het een hondje was. Hij verliet bij de volgende afrit de snelweg en reed vervolgens terug naar de hond. De kleine hond merkte Dan op en begon naar hem te blaffen.

De viervoeter lijkt de vrachtwagenchauffeur iets te willen tonen. De hond voert Dan naar een bosje waar iets zit ligt. Het is een konijn! De man neemt het ondervoede bundeltje vacht mee naar zijn vrachtwagen, op zijn hielen gevolgd door de hond. Hij geeft zijn lunch aan de hongerige dieren en gaat op weg naar de volgende stopplaats.

Lees ook  Een mirakel: kittens overleven wekenlange reis zonder eten of drinken.

Onderweg koopt hij een kooi om het konijntje veilig naar zijn thuisstaat Ohio te brengen, waar hij een asiel kent die het diertje willen opvangen.

Ondertussen postte de Humane Society van Summit County de volgende update op Facebook:

“UDPATE!

Het konijntje waarover we eerder berichtten, werd geadopteerd!

We willen iedereen bedanken voor de positieve reacties.

Lees ook  Dierenbeul draagt teckeltje bij z’n nekvel rond in supermarkt.

We zijn zo dankbaar dat Dan O’Grady de tijd nam om zijn grote vrachtwagen even aan de kant te zetten om ervoor te zorgen dat BEIDE dieren het goed maakten!”

Het kleine hondje dat hij langs de kant van de snelweg aantrof, heeft inmiddels een nieuwe thuis gevonden. De langoor wordt ondertussen nog verzorgd, maar zal binnenkort hopelijk geadopteerd worden door een liefdevolle familie. Maar dit alles was alleen mogelijk dankzij Dan, de moedige vrachtwagenchauffeur met een gouden hart!

DEEL deze hartverwarmende redding met je vrienden!

Vader steekt zijn 3-jarige dochtertje in brand, omdat ze ‘te knap’ is

Vrouw is 35 jaar lang bedlegerig en heeft constant pijn. Dan ontdekt de familie eindelijk de afschuwelijke reden hiervoor