in

Mijn trouwe hond van negen jaar scheurde mijn arm af

Yasmin Adam is getraumatiseerd. De 45-jarige vrouw uit Engeland bleef achter in een plas bloed, nadat haar trouwe hond die 9 jaar lang in huis woonde opeens haar aanviel. Haar voorheen goedaardige hond scheurde opeens stroken vlees van haar arm. De aanval gebeurde toen ze tussenbeide kwam in een gevecht met haar andere hond

Yasmin zegt dat haar bloeddorstige Sir Hinkles, een negen jaar oude rode neus pitbull, op haar bot kauwde gedurende negen minuten voordat de politie arriveerde. De hond werd doodgeschoten. Yasmin werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Helaas konden ze niks meer voor haar betekenen.

Lees ook  De verpleegster werd altijd gerespecteerd. Tot ze op een dag in haar schort gezien werd.

Haar arm was zo toegetakeld dat artsen besloten om haar hele arm te amputeren. ‘Ik wist wat er aan de hand was, maar ik voelde geen pijn. Ik denk dat ik in shock was, zegt Yasmin in een interview. Het was het meest pijnlijke wat ik ooit in mijn leven heb meegemaakt, verteld ze verder.

Lees ook  Doodgeschoten man blijkt 25-jarige Rotterdammer die bijna vader werd, daders nog voortvluchtig

‘Ik hield van mijn hond, ik had hem negen jaar, maar hij keerde zich opeens tegen me in negen minuten. Nu waarschuw ik mensen tegen dit soort honden. ‘Mensen zeggen altijd:’ Het ligt eraan hoe je een hond opvoedt’, en ik was een van die mensen. ‘En ik geloof tot op zekere hoogte dat het waar is. Maar dieren hebben een instinct dat ze niet kunnen overmeesteren en dat is wat er met mijn hond is gebeurd.

Meisje wordt geboren met omgekeerde knieën – 8 jaar later keert ze terug naar het ziekenhuis en laat iedereen sprakeloos achter.

AANSLAG IN ITALIË: onschuldige burgers geteisterd door TERREUR