in

Tragisch verlies van 19-jarige zoon breekt het hart van de familie. Op de dag van de begrafenis werpt papa 1 blik op de hemel en weet het.

Een 19-jarige jongen uit Dublin, Ohio in de VS, kwam in tragische omstandigheden om het leven. Maar na zijn dramatisch overlijden kreeg zijn rouwende vader een teken van hoop. Evan Currie was in juni van vorig jaar met zijn familie op een boot aan het varen in Put-in-Bay toen ze besloten om aan te meren in de haven.

Nadat ze hun boot aangemeerd hadden en aan de elektriciteitskast hadden aangesloten, viel hun familiehond per ongeluk in het met elektriciteit geladen water. De vader van Evan, Jeffrey, dook achter het dier aan in een poging om het te redden.

Lees ook  Famke Louise heeft flink wat piercings op plekken waar de zon niet schijnt!

Toen Evan en zijn broer beseften dat hun vader het moeilijk had, sprongen ook zij in het water. De moeder, die nog op de boot was, werd door omstaanders verteld om de stekker snel uit te trekken.

Eenmaal ze dat deed, hield de elektrische stroming in het water meteen op, en kon iedereen terug op de boot klimmen. Maar van zodra ze dat deden, was Evan bewusteloos.

De tienerjongen werd later doodverklaard, en experts zeggen dat het ongeval veroorzaakt werd door een gebrekkige elektriciteitssnoer.

Lees ook  Man (19) maakt 35.000 euro buit door WhatsApp-truc

Familie en vrienden hielden op 19 juni 2017 een wake voor de overleden jongeman. Toen iedereen zich verzameld had om Evan te herinneren begon het plotseling te regenen.

Maar toen er in de hemel een dubbele regenboog verscheen, veranderde een droevige aangelegenheid in een hoopvolle gebeurtenis. “Evan was daar met onze vrienden en familie, inclusief mijn broer die onlangs overleed. Ze hadden wellicht zoiets van, ‘We gaan hier een spectaculair iets van maken en we zullen een dubbele regenboog nodig hebben’”, vertelde de vader.

Bekijk de video hieronder!

Man in de gevangenis komt erachter dat zijn vrouw vreemdgaat – Hoe hij haar terug pakt is bizar..

1-jarige komt Thuis van kinderdagverblijf met gekneusd gezicht. Wanneer mama verklaring hoort, wordt ze helemaal gek.