in

TRAGISCH: gepest 17-jarig meisje laat aangrijpend dagboek na! Dit MOET echt stoppen!

De 17-jarige Emilie werd zo gepest dat ze geen uitweg meer zag.
Emilie was nog maar 17 jaar toen ze zichzelf van het leven beroofde. Ze werd op school zo vreselijk gepest dat ze geen andere uitweg meer zag dan ermee te stoppen. Het meisje wilde later dierenarts worden, maar later bestaat nu niet meer voor haar. Ze werd op 22 januari dood gevonden bij haar vader thuis.

Voor haar ouders kwam haar dood compleet uit het niets, ze hadden geen idee van wat hun dochter op school moest doorstaan. Totdat ze haar dagboek vonden… In het dagboek is te lezen wat voor drama het voor haar was op school. Ze werd geslagen, bespuugd, uitgescholden en geschopt. Leerlingen drukten kauwgom in haar haren, vernielden haar spullen en gooiden gebruikte zakdoeken naar haar toe. Emilie lunchte alleen op de toiletten om even veilig te zijn, waar ze enige verlichting vond in de boeken die ze zo graag las.

Lees ook  Politie waarschuwt voor purple lean: 'begin er niet aan!'

“Ik wil niet dat mijn ouders weten dat ik zo ongelukkig ben, dat ze een stuk stront op de wereld hebben gezet”, aldus het verdrietige en wanhopige meisje. Docenten wendden hun hoofd af voor het gepest, “de leraar deed helemaal niets”. De ouders hebben een klacht ingediend bij de school en er is een officieel onderzoek geopend. We wensen de ouders ontzettend veel sterkte toe bij het verwerken van dit afschuwelijke verlies.

Lees ook  Heel Nederland gaat bij deze rekensom de mist in – wat is het correcte antwoord?

WOW: Dit is wat er gebeurt als je een in alcohol gedrenkt watje in je navel legt! Ongelofelijk, dit moet je proberen!

Oproep: sluit de deuren in huis als je gaat slapen! Het kan je leven redden!