in

Toen ze wakker werd, merkte deze vrouw dat ze een stuk huid miste. In haar rechterhand vond ze de dader.

De 31-jarige Meghan Linsey uit Ponchatoula in Louisiana werd in 2015 door haar deelname aan de castingshow “The Voice” bekend bij het bredere publiek. Maar enkele weken geleden verdween ze plotseling van de sociale media en haar fans waren ongerust over wat er met haar gebeurd was.

Kort daarop postte ze een indrukwekkende foto die haar digitale afwezigheid verklaarde:

En zo liep ze deze vreselijke wonde op: “Ik werd wakker door een stekende pijn in mijn gezicht. Ik keek rond en zag een dode spin in mijn rechterhand. Ik moest de spin, nadat ze me gebeten had, in mijn slaap gedood hebben. Het was als een nachtmerrie die werkelijkheid werd. De pijn was ondraaglijk en ik wist dat de beet van de spin giftig moest zijn. Ik deed de spin in een zakje en ging naar de dokter.”

Lees ook  Peter R. de Vries zorgt voor flink wat imago schade aan Bridget Maasland

De volgende dagen kreeg Meghan zware spierpijn en uitslag over haar hele lichaam. De huid rond de beet begon af te sterven en werd zwart. Om de genezing te bevorderen, moest de zangeres zelfs in een hyperbare kamer liggen. In deze kamer ademende Meghan hoog geconcentreerde zuurstof in om het genezingsproces te versnellen.

Lees ook  Wetenschapper zegt dat werken voor 10 uur s’ochtends hetzelfde is als martelen

Later leerde Meghan dat het om de bruine kluizenaarsspin ging. Samen met de zwarte weduwe behoort deze spin tot de gevaarlijkste spinnensoorten van de Verenigde Staten.

Na twee weken was Meghan helemaal hersteld en had de beet alleen nog maar een klein litteken op haar gezicht achtergelaten. Deze spinnensoort komt bij ons gelukkig niet voor, maar als je op vakantie bent in de Verenigde Staten (vooral in het zuidoostelijke deel van California tot West-Arizona) is voorzichtigheid geboden.

DEEL dit verhaal met je vrienden!

Een 17-jarige kamt na vier weken haar haar. Op de selfie is de droeve waarheid te zien.

DE ONZICHTBARE DRAAD TUSSEN TWEE MENSEN DIE SAMEN HOREN TE ZIJN….