in

Toen Ze De Bovenkant Van Het Blikje Weghaalde , Maakte Ze Er Iets Ongelofelijks Van!

Dit doe-het-zelf project is makkelijk, creatief en gel besparend! Aluminium blikjes zijn overal verkrijgbaar en is eigenlijk te zien als afval. We drinken er een behoorlijk aantal leeg met zijn allen en als jij ze niet in huis hebt zijn het je buren, vrienden of ouders wel.

Je zou denken, wat moet met lege blikjes? De onderstaande video laat zien welke creatieve dingen je hier van kan maken! Dit project is niet alleen nuttig, goedkoop en creatief, maar ook nog eens goed voor het milieu, na het bekijken van deze video zal jou verbazen wat je allemaal met lege blikjes kan!

Lees ook  60 therapie-sessies en nog altijd niet 'genezen' van homoseksualiteit

In de volgende video leren we dat er veel manieren zijn om deze aluminium blikjes niet te recyclen maar te upcyclen. Want waarom zou je recyclen als je ook kunt upcyclen en hiermee iets veel leukers van creëert?! Het creatieve team van de YouTube pagina (WhatsUpMoms) laat zien hoe je op maar liefst drie leuke manieren de blikjes kan upcyclen. Veel heb je er niet voor nodig, je hoeft dus niet de deur uit om materialen aan te schaffen.

Lees ook  Een van de mannen gooit en sigarettenpeuk op zijn vriendin – dat hadden ze beter niet kunnen doen!

Dit koppel scheidde omdat zij te dik was en hij haar bedroog. Maar toen de jongen een jaar later bij haar aanklopte, deed zij DIT.

Babymeisje, wat met een hamer werd verminkt, is voor de rest van haar leven doof en blind