in

Toen een bejaarde man naar een verzorgingstehuis moest verhuizen, ging de familie het huis binnen en deed een verbluffende ontdekking

Een zwaar verwaarloosde kat had wanhopig hulp nodig. Haar vacht was helemaal samen geklit. Haar naam is Hidey. Toen ze in het Animal Rescue League Shelter and Wildlife Center werd binnengebracht, leek ze wel op een octopus.

Haar eigenaar, die aan Alzheimer lijdt, werd overgebracht naar een verzorgingstehuis. Het leek erop dat Hidey jarenlang verwaarloosd werd. Sommige van haar “dreadlocks” waren wel 20 cm lang.

Lees ook  Ouders en artsen in shock nadat baby (11 weken) s’ ochtends opeens een ‘hoektand’ heeft

Emily, een erkende dierenarts, nam de kat onder handen. Hidey werd tijdens de procedure verdoofd. Zoals je je wel kunt inbeelden voelt Hidey zich heel wat beter nu! Ze woont nu bij haar nieuwe familie in Pennsylvania.

Dit verhaal toont het belang aan om oudere personen en hun huisdieren goed op te volgen. De situatie van Hiday had vermeden kunnen worden.

Lees ook  Vrouw op bijstand kan de rekening niet betalen in de supermarkt. De vrouw achter haar maakt een onvergetelijke opmerking.

Dorpelingen vermoorden vermeend fabelachtig wezen.

Deze tiener schreeuwt het uit van de pijn. Maar wanneer de artsen haar broek los knippen? Ze zijn totaal GECHOQUEERD door wat ze zien!