in

Toen de man de hond achterliet, brak zijn hart. Vandaar dat hij een beslissing nam, die alles veranderde

Toen deze dakloze puppy op een legerbasis in Irak terechtkwam, veroverde hij algauw de harten van de daar gestationeerde soldaten. De puppy werd Ollie gedoopt, en hij ontwikkelde een prachtige band met een soldaat in het bijzonder.

Ken Wyrsch nam Ollie onder zijn vleugels en voedde hem op. De twee vrienden brachten zoveel tijd als mogelijk met elkaar door. “Hij was er toen we op missie vertrokken, en was er als we terugkwamen”, zei Wyrsch.

Lees ook  Deze vrouw ligt op de onderzoeksstoel van de arts. Als ze opstaat, is ze onherkenbaar geworden

Op zeker ogenblik werd de basis van Wyrsch echter ontmanteld. Hij besefte dat hij Ollie zou moeten achterlaten, maar hij vreesde dat Ollie de harde leefomstandigheden in Irak niet zou overleven. Veeleer dan het hondje te vergeten, nam hij contact op met SPCA International in de hoop genoeg geld in te zamelen om Ollie naar de VS over te brengen.

Lees ook  Meisje (6) aangevallen door twee rottweilers, zwaargewond per traumaheli naar ziekenhuis

Een maand later ging Wyrsch naar de luchthaven om een heel bijzonder pakketje op te halen. Kijk in de onderstaande video wat er vervolgens gebeurde en DEEL dit hartverwarmende moment met je vrienden!

Piepklein katje wordt door de moeder verstoten en kan niet meer stoppen met huilen, totdat deze vrouw kwam om haar te redden

Redders vinden een ijskoude verstoten hond in een doos. Maar wat ze naast hem aantreffen is nog veel erger