in

Mijn vriend bleek de grootste dierenbeul te zijn en ik liet hem achter met mijn honden

Ninna Mandin dacht dat ze de liefde van haar leven gevonden had toen ze haar verloofde ontmoette.

Maar nadat ze enkele beelden zag van haar verloofde met haar honden, besloot ze om het huwelijk onmiddellijk te annuleren.

Waarschuwing: dit verhaal bevat harde beelden.

Voor de 26-jarige Ninna Mandin uit Rio de Janeiro, Brazilie, ging het leven goed. Ze had een vriendje waarvan ze dacht dat hij de ware was, en stond op het punt om met hem te trouwen.

Ninna en haar vriend gingen samenwonen en ze hadden twee bulldogs. Maar toen merkte Ninna onverklaarbare plekken en wondjes op bij de honden. De puppy’s bleken bovendien ook bang te zijn van haar verloofde.

Lees ook  Nieuwe tattoo van vrouw lijkt op mannelijke geslachtsdeel

Aangezien de wonden en plekken niet verminderden, werd Ninna achterdochtig en besloot ze om een verborgen camera te installeren in de woonkamer om te waarheid te weten te komen.

“Ze werden echt bang van hem. Daarna kregen ze wonden en de dierenarts kon niet verklaren waar ze vandaan kwamen.

Op dat moment besloot ik een camera te installeren in de woonkamer,” vertelde Ninna aan Animal Channel.

En toen ze de beelden zag, was Ninna in shock. De video toonde haar vriend de honden meermaals schoppen en hardhandig gooien.

Waarschuwing: dit zijn aanstootgevende beelden

Van zodra Ninna de beelden zag, annuleerde ze het huwelijk en meldde ze haar vriend aan de politie.

Lees ook  Deze kat is een extreem getalenteerde klauteraar en steelt daardoor het spek uit een ‘onbereikbare’ vogelvoederbak. Ongelooflijk!

“Het was een grote schok, want we denken dat we mensen kennen, maar in werkelijkheid kennen we hen helemaal niet. Maar nu wil ik dat er gerechtigheid komt,” zei Ninna.

Nadat Ninna de politie waarschuwde, liep haar ex-vriend weg en bleef hij ondergedoken.

Ninna’s twee Franse bulldogs konden ontsnappen zonder ernstige verwondingen, en nu gaat het goed met hen. Nina overlaadt hen met liefde en zorg.

Kijk ’s aan. Hoe enig.

We hopen dat deze twee bulldogs verder een goed leven leiden en dat Ninna’s ex-verloofde de gepaste straf krijgt. Deel als je akkoord gaat!

Toad (5) is een hond, maar net iets anders dan de andere honden

Vader (71) en zoon (32) verdrinken bij redden toerist