in

Tijdens het spelen in het zand, zien de kinderen opeens kleine voetjes uit de grond omhoog steken. Ze beginnen te graven en ontdekken dan iets verschrikkelijks

De kinderen in een klein Indisch dorpje in de buurt van Jaipur speelden in een veld als ze plotseling iets uit het zand zagen steken. Als ze wat beter kijken, zien ze dat het om een klein voetje gaat. Ze halen er snel enkele volwassenen bij, die meteen beginnen te graven. Van onder de aarde halen ze een pasgeboren baby tevoorschijn – en de baby leeft nog!

Lees ook  Romy (13) uit Tiel sinds zaterdagavond vermist

Het ging om een gezond meisje, dat pas enkele uren voordien geboren werd en de navelstreng nog aan haar lijfje had hangen. In het ziekenhuis doopte men haar “Dharitri”, wat zoveel betekent als “aarde.” Het meisje zal in een weeshuis terechtkomen, totdat ze geadopteerd wordt. De politie is ondertussen op zoek naar de moeder, maar helaas komt het in arme gebieden in India wel vaker voor dat pasgeboren baby’s achtergelaten of gedood worden. Meisjes worden omwille van de bruidsschat die bij een huwelijk verschuldigd is als een grote last gezien.

Lees ook  86-jarige vrouw keek in de loop van een pistool maar raakte niet in paniek: 'Domme kerels'

DEEL dit opmerkelijke verhaal met je vrienden!

De mannen op de boot horen eerst een gedempt gebrul. Maar wat er na 57 seconden uit het water omhoog komt, maakt hen ademloos.

6 jongens, die de kist tijdens een begrafenis droegen, zeiden 5 woorden, die nu viraal gaan. En het is niet moeilijk te begrijpen waarom dat zo is