in

Tijdens de s*ks werd haar vriend ‘gebeten’ door iets in haar vagijn – “Het was alsof er tanden in zaten”

Theresa Bertram maakte een ware nachtmerrie mee, die ook voor haar echtgenoot niet pijnloos voorbijging. Alles begon na de geboorte van haar zoon. De Britse leed door een verzwakte bekkenbodem na de bevalling aan incontinentie. Zelfs bij het opgaan van de trappen of wanneer ze niesde, kon ze haar plas niet ophouden. Ook in bed voelde de dame uit Brighton zich “beperkt” en bande daarom zeven jaar lang s*ks.

Om een einde te maken aan haar lijden, stemde Theresa uiteindelijk in met een operatie. Ze kreeg een TVT (afkorting voor Tension-free Vag*nal Tape): dit is een plastic tape die onder de plasbuis wordt geplaatst. De blonde Britse vrouw is dolblij dat haar incontinentie eindelijk tot het verleden behoort en dat ze met haar partner weer een normaal en gezond s*ksleven kan ervaren.

Lees ook  Artsen deden melding van verdachte dood Haaksbergse baby

Maar na verloop van twee jaar was de tape onopgemerkt in de vag*nawand gegroeid en vormde een abces. In haar vag*na ontwikkelde zich een gevaarlijk wapen en dat zou haar partner aan den lijve ondervinden: “Het was alsof er tanden in mijn vag*na gegroeid waren”, herinnert de nu vijftigjarige zich.

“Zijn pen*s zag vuurrood en was bedekt met bloed. Er verspreidde zich een grote rode vlek op onze lakens.” Gedurende zes maanden durfde haar man haar niet meer aanraken en uiteindelijk vroeg hij zelfs de echtscheiding aan.

Zelfs als haar gezondheidstoestand zienderogen achteruitgaan, kunnen de artsen de precieze oorzaak niet ontdekken. Ze stellen de diagnose van het prikkelbare darmsyndroom en besluiten haar galblaas te verwijderen – maar de tape blijft zitten. Totdat er op een dag een groenachtige pus uit haar vag*na loopt. Na een grondig onderzoek wordt eindelijk vastgesteld dat de tape een abces had veroorzaakt. De tape was ondertussen zelfs met het kraakbeen van haar bekken vergroeid.

Lees ook  Vrouw (47) steekt vriend neer omdat hij haar appt in plaats van belt op verjaardag

De tape werd verwijderd, maar ondertussen is Theresa helemaal incontinent. “Toen dacht ik dat deze eenvoudige ingreep mij zou helpen, maar het ruïneerde mijn leven”, stelt Theresa vandaag bitter vast. Dit soort operaties werd bijvoorbeeld in Schotland twee jaar geleden al verboden.

DEEL dit opmerkelijke bericht met je vrienden!

Bodybuilder werd toegang tot wc geweigerd nadat zijn stomazak was beginnen lekken.

Het ziet eruit als een schattige kinderfoto. Maar wat er op haar hoofd zit zal je schokken!