in

Tienjarig meisje offert haar leven op om twee kleine kinderen te redden.

Kiera Larsen uit Lakeside in Californië is slechts tien jaar oud als ze zich ontpopt tot tragische heldin. Op deze noodlottige dag is het meisje op straat aan het spelen met twee kleine kinderen uit de buurt. Het is een rustige straat dus er kan hen niets overkomen. Maar dan ziet Kiera in haar ooghoek een groot vehikel in hun richting komen. Het is een SUV die in achteruit van een oprit komt gedonderd.

Kiera’s eerste gedachte gaat uit naar de twee kleine kinderen. Ze gebruikt zichzelf als schild om de twee te beschermen en tekent daarmee haar doodsvonnis.

De SUV is in beweging gekomen door een slecht opgetrokken handrem. Het gevaarte rolt van de oprit en Kiera reageert onmiddellijk en instinctief. Door haar actie worden de twee kinderen van een tragische dood gespaard, maar zij zelf wordt wel door de wagen gegrepen. De auto sleurt het meisje meters over het asfalt tot het uiteindelijk tot stilstand komt. Kiera wordt snel naar het ziekenhuis overgebracht maar daar blijkt al gauw dat alle hulp te laat komt. Haar verwondingen zijn zo zwaar dat ze enkele uren later overlijdt.

Lees ook  Temptation Elke en Angela zijn nu beiden single en dat laten ze graag merken de (foto’s)

De ouders van de geredde kinderen, Alissa Jenkins en haar verloofde Jonathan Gusich, zijn het meisje voor eeuwig dankbaar. Ze zitten met hun gevoelens tussen enorm verdriet en onuitsprekelijke dankbaarheid. “Kiera was als een grote zus voor onze kinderen, en nu heeft ze haar leven gegeven om ze te beschermen.”

Het is nog steeds onduidelijk hoe de SUV op dat moment precies in beweging kwam. Mogelijk was een ander kind met de handrem aan het spelen. Het geval werd niet verder onderzocht. Wat wel duidelijk is, is dat Kiera’s heldendaad enorme indruk maakte en tegelijk een grote leegte naliet.

Lees ook  Opsporing Verzocht: Man neemt geld op dat door WhatsApp-fraude is buitgemaakt

De hele buurt heeft daarom beslist mee in te staan voor de kosten van de begrafenis. Het is onmogelijk een idee te hebben van wat Kiera’s gezin doormaakte na de dood van het meisje. Wel schreef haar moeder op Facebook, “Zij die het geluk hebben gehad Kiera te leren kennen, weten dat ze een groot hart had en vol levensvreugde zat. Ze heeft met vele mensen haar liefde en levensplezier gedeeld.”

Wat een uitermate tragische geschiedenis! Kiera’s opoffering zal in de gemeenschap niet gauw vergeten worden. Dankzij haar snelle reacties hebben de twee kleine kinderen nog een heel leven voor zich.

Deel dit artikel met je vrienden en familie op Facebook.

Wow! Deze man is voor 98% getatoeëerd en één plek verwacht je nooit!

Foute boel in deze video: twee meisjes eten de pittigste pepers die er in de wereld bestaan en hebben daar onmiddellijk spijt van.