in

Tiener steekt misbruiker neer; dit is hoe de rechter reageert! Dit is ongelooflijk!

De rechter spreekt duidelijk recht

Rechters hebben in ons land een dubieuze reputatie, met name omdat we in Nederland vaak van mening zijn dat rechters daders over het algemeen te mild straffen, dat ze te weinig rekening houden met de rechten van de slachtoffers en juist teveel met die van de daders. En dat sentiment is op zich ook wel te begrijpen, want je leest soms vonnissen naar aanleiding van ernstige delicten waar je maar weinig van begrijpt. Veel rechters krijgen van mensen in ons land het verwijt dat de menselijke maat zoek is en dat de rechtspraak niet meer goed functioneert.

Mocht je tot de groep mensen behoren met deze uitgesproken mening, dan zal de daad van deze Engelse rechter je waarschijnlijk aangenaam verrassen. Rechter Jonathan Durham Hall zag een tiener in de rechtbank verschijnen die terecht moest staan omdat ze een pedofiel had neergestoken in zijn woning in Bradford in Engeland. Wat bleek het geval te zijn: de tiener was door de man misbruikt toen ze nog maar acht jaar oud was. En nu ze 14 jaar is, besloot ze dus wraak te nemen en ze stak de man in zijn eigen huis neer.

Lees ook  Dit militairendieet zorgt ervoor dat je 5 kilo in slechts 3 dagen afvalt!

Je zou in eerste instantie denken dat de rechter de daad van het meisje wel moest en wilde bestraffen, maar niet deze rechter. Toen hij hoorde wat de voorgeschiedenis was tussen de twee oordeelde hij zelfs dat ze eerder recht had op een beloning dan op een straf. Rechter Jonathan Durham Hall wil dan ook niet dat het meisje een schadevergoeding aan het slachtoffer moet gaan betalen: “En als ze je daartoe dwingen, betaal ik het zelf”, oordeelde hij. Bovendien bood hij aan de rekening te betalen die de rechtbank haar op zal leggen.

Lees ook  Damien (28) ontslagen omdat hij graag luiers draagt

Overigens overleefde de inmiddels 56-jarige man de aanval van het meisje wel. Ze ging in november vorig jaar de woning van de pedofiel binnen waar ze hem neerstak. Vervolgens gaf ze zichzelf aan bij de politie. Tegenover de politie verklaarde ze vervolgens dat ze het recht in eigen hand had genomen, nadat hij haar had lastiggevallen en gepest, maar vervolgens wel gewoon als een vrij man de rechtszaal was uitgelopen. Wat vind je van het vonnis van deze rechter? Laat het ons weten, we zijn benieuwd naar je mening! Vergeet ook niet om dit artikel te delen met al je vrienden, familie en kennissen!

Ze heeft geen kinderen, maar toch elke dag een kinderwagen voor de deur. De reden is triest maar hartverwarmend!

Heb je last van blaren? Dan zul je verbaast zijn hoe makkelijk en effectief dit middel werkt!