in

Tiener schakelt huurmoordenaars in om ouders te laten doden

De politie in Florida heeft een 17-jarige middelbare scholiere aangehouden die de creditcard van haar ouders gebruikte om huurmoordenaars te betalen die haar vader en moeder van het leven moesten beroven.

Alyssa Hatcher nam eerst omgerekend ruim 450 euro op van hun rekening: bedoeld voor een nog onbekende persoon die de opdracht zou uitvoeren.

Toen hij dat niet deed, pinde de tiener ongeveer 840 euro met de creditcard om een andere huurmoordenaar in te schakelen.

De snode plannen van Hatcher konden worden verijdeld, omdat ze aan een vriend had verteld over het moordplan.

LEES OOK!
OM: Vrouwelijke cipier had s*ks met gedetineerde op toilet in ruil voor smokkeldiensten

Volgens die vriend hadden hij en Alyssa het gesprek in een etablissement dat bekend staat als drugshol waar jong en oud verdovende middelen koopt en gebruikt. De vriend tipte de politie waarna Alyssa kon worden aangehouden.

De ouders van Hatcher maken het goed. Ze zijn zich volgens Amerikaanse media zoals CNN rot geschrokken en hebben aangifte gedaan tegen hun dochter.

Ze verwijten haar dat ze hen van het leven wilde beroven. De tiener zit momenteel in voorarrest en moet binnenkort voorkomen.

Ze heeft nog niet bekend, maar wel toegegeven dat ze haar ouders haat en een klein deel van het door haar gestolen geld aan drugs heeft besteed.

LEES OOK!
Zó zag transgender Nikkie Tutorials er vroeger uit!

Meervoudige moord
Hatcher wordt nu officieel verdacht van het plannen van een meervoudige moord. Als de tiener wordt veroordeeld, maakt ze kans op een fikse gevangenisstraf.

De duur daarvan is, omdat ze nog minderjarig is, moeilijk in te schatten. Of de door de tiener ingeschakelde huurmoordenaars al zijn aangehouden, is onduidelijk.

Evenmin is bekend hoe de privésituatie van de aangehouden tiener is. Ze zou met name door haar druggebruik veel conflicten met haar ouders hebben gehad.

Buurt schrikt van dode in Ermelo: ’Ze zouden paar daagjes naar Texel gaan’

Meisje (16) uit Leeuwarden meermalen ver kracht tijdens vermissing