in

Tiener poseert voor een SELFIE. Wanneer ze haar rokje optilt om DIT geheim te onthullen? Dit gaat VIRAAL!

Aan de buitenkant kan je nooit weten dat de 19-jarige Aimee Rouski uit Liverpool heel anders is dan de rest van haar leeftijdsgenoten. Maar feit is dat Aimee met een vreselijke ziekte kampt. Nadat ze een heleboel foto’s zag die de boodschap uitdragen dat je je gewicht moet aanvaarden, bedacht ze dat er bijzonder weinig foto’s circuleren van meisjes met een beperking.

Toen ze 11 was, kreeg Aimee te horen dat ze de ziekte van Crohn had, hetgeen leidt tot ontstekingen van de ingewanden. Symptomen zijn bloederige diarree, vreselijke pijn, vermoeidheid en ernstig gewichtsverlies.

Lees ook  Mam denkt dat 6 maanden oude dochter veilig is bij dagopvang, totdat ze deze foto ziet…

Vier jaar na haar diagnose kreeg Aimee een stoma. Dit gebeurde nadat er een groot stuk van haar dikke darm werd weggenomen.

Hoewel er niet echt een remedie bestaat tegen de ziekte van Crohn, zegt Aimee dat haar toestand dankzij de stoma verbeterd is. Ze is niet beschaamd dat ze een stoma draagt en plaatste op Facebook zelfs enkele weinig verhelende foto’s. Haar post ging snel viraal en inspireert mensen over de hele wereld.

Lees ook  Vrouw lost schot in McDonald’s wegens koude frietjes

“Ik heb er nooit problemen mee gehad, maar blijkbaar kunnen anderen dit niet of moeilijker aanvaarden.

Dus zeg ik dit: niemand zal het weten tenzij je het hen vertelt.”

“Mensen die het weten zullen van je blijven houden en je mooi vinden.”

“Je ziekte is niet iets om je over te schamen!”

Aimee is ongelooflijk sterk en moedig. DEEL haar boodschap met je vrienden en familie op Facebook als je het met haar eens bent!

Familie neemt afscheid van mama met Alzheimer. Wanneer ze naar papa kijken, moeten ze naar adem happen.

Dit 15-jarig meisje pleegt zelfmoord door van een hoog gebouw te springen. Wanneer de ouders haar telefoonberichten lezen, weten ze waarom.