in

Tiener is bang om naar het bal te gaan omwille van pestkoppen. Dan dagen er 120 bikers bij haar voordeur op.

De vriendelijkheid van complete vreemden is soms ongelofelijk. Met al dat geweld en die haat in de wereld is het verfrissend om te weten dat er nog altijd mensen zijn die er hun missie van maken om het leven van anderen gemakkelijker te maken – ze willen hen aan het lachen brengen en hen een levenslange herinnering schenken.

Pesten is onaanvaardbaar. Gemeenschappen, scholen en families moeten er eindelijk paal en perk aan stellen.

Shannon is een 16-jarige studente met een vriend en enkele hechte vrienden. Ze lijdt aan een darmziekte en artritis en moet soms weken in het ziekenhuis opgenomen worden. Haar frequente afwezigheden zorgden ervoor dat ze het mikpunt van spot en pestgedrag werd.

Haar moeder, Claire, praat openlijk over de pesterijen die haar dochter moet verdragen: “Het was vreselijk. Ik probeerde zo hard om het te doen stoppen, maar de school wil niet echt helpen. Ik voel me verloren. Het enige wat ik kon doen was met haar praten.”

Lees ook  Dit was ooit de beste reclamespot van Europa. Ondertussen is hij verboden.

Op de avond van het bal barstte Shannon onder de ogen van haar moeder in tranen uit. Ze had een baljurk en een vriend en vrienden die ze wilde zien, maar ze durfde niet naar het bal te gaan. Het was de escalatie van pestgedrag die Shannon van gedachte deden veranderen.

“Ik wilde me niet de hele avond ongemakkelijk voelen”, zei ze. Diepbedroefd postte Claire een foto van haar dochter in haar jurk van $600 op Facebook: “Ze had naar het bal moeten gaan deze avond en deze jurk moeten dragen, maar omwille van pestkoppen besloot ze niet te gaan.”

Vele mensen waren ontroerd door de post van Claire en de foto werd alsmaar meer populair. Leden van hun lokale gemeenschap sloegen de handen in elkaar om het goed te maken voor Shannon. Vrijwilligers kwamen langs om haar nagels, haar en make-up te doen.

Lees ook  Een vuilnisman wist niet dat hij gefilmd werd. Waar ze hem op betrapten, deed mijn adem stokken.

Tegen de tijd dat Shannon klaar was om te vertrekken, daagde een team van 120 bikers van de GoSport Scooter Club voor haar deur op om Shannon te escorteren naar een verrassingsbal.

De motorrijders brachten haar naar een feestzaal waar pestkoppen niet toegelaten waren. Ze werd verwelkomd door de organisatoren van het evenement, van wie Shannon de meeste zelfs niet kende. Ook haar vriend en vrienden waren er om samen de nacht in te dansen.

Claire was erg emotioneel over de speciale nacht voor haar dochter: “Het was gewoon om zoveel prachtige mensen te zien die we nooit eerder ontmoet hadden. Mensen wilden haar gelukkig maken”, zei ze. “Het was surrealistisch.”

DEEL dit prachtige verhaal met je vrienden!

Verzorgster jaar de cel in voor volledig kaalplukken bejaarde vrouw

Ouders weigeren ziek dochtertje te laten behandelen en de gevolgen zijn vreselijk