in

Tiener duikt in sloot om leven van oudere buurman (84) te redden

Een 84-jarige man, Ben Berrera, was begin deze maand buiten aan het klussen. Op hetzelfde moment had zijn vrouw had wat oude popcorn ontdekt en wilde dit niet weggooien. Ze vroeg aan Ben om het aan de eendjes in de nabijgelegen sloot te voeren.

Ben ging plichtsgetrouw met het voedsel naar de sloot toe, maar met de ogenschijnlijk simpele taak, viel alles letterlijk en figuurlijk in het water.

“Zodra ik dicht bij kwam, verloor ik mijn evenwicht en viel in het water,” vertelde hij aan KIVI-TV.

Hij wist met zijn hoofd boven water te blijven, maar dit werd steeds moeilijker. Gelukkig zagen sommige kinderen in de buurt wat er was gebeurd en renden ze weg om hulp te halen.

Lees ook  Ze laat zich door haar vriend met behulp van een trechter voeren, zodat ze de dikste ter wereld kan worden

“Het water was diep, kwam in mijn mond, dus ik hield mijn hoofd omhoog,” legde Ben uit.

James Rine (14) en zijn stiefvader, Michael Hart, waren aan het werk in een nabijgelegen tijd toen ze een horde schreeuwende kinderen hoorden.

Gealerteerd door de kinderen zagen ze Ben vechten om boven water te blijven. Het was angstaanjagend om te zien hoe hij worstelde. James aarzelde geen moment en haastte zich naar de oudere man toe.

“Ik haastte me, deed mijn schoenen uit, sprong over het hek en rende naar hem toe,” vertelde de tiener. Gelukkig wist James hem op tijd te bereiken en kon hij zijn hoofd omhoog houden, waarna andere mensen aankwamen snellen om de man uit de sloot te helpen.

Lees ook  'Lekkere billen' van agente levert Hagenaar voorwaardelijke boete op

Ben werd door een ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor controle, maar kon een paar uur later weer naar huis. Ondanks zijn val en ongewilde duik was de man, op een paar blauwe plekken na, met de schrik vrijgekomen.

“Ik ben er echt heel blij mee – dat ik mijn botten niet gebroken heb,” liet Ben weten.

Een geweldige actie van James om zonder te aarzelen de ijskoude sloot binnen te springen! Deel dit bericht om hem in het welverdiende zonnetje te zetten!

Politie deelt verontrustende video van jong meisje dat door auto wordt gevolgd – om ouders te waarschuwen

Roxeanne Hazes laat haar beide pluspunten er rustig bij hangen