in

Tiener doodgestoken terwijl hij zijn 5-jarige zusje beschermde

Khyler Edman was thuis met zijn 5-jarige zusje terwijl zijn moeder werkte toen er een angstaanjagend incident plaatsvond.

Een man drong hun huis in Florida binnen, gewapend met een pistool, en richtte het op Khyler en zei: “Doe je handen omhoog.”

Khyler probeerde zijn zus te beschermen en worstelde met een mes met de indringer maar raakte daarbij dodelijk gewond.

De politie onderzocht rapporten van een ander huis waarbij er was ingebroken en arresteerde de 27-jarige Ryan Clayton die verwondingen aan zijn hand had en het bloed van Khyler op zijn overhemd.

Khyler had bij de aanval meerdere dodelijke steekwonden opgelopen.

Deze 15-jarige jongen werd bij een zinloze aanval van het leven beroofd. Hij geloofde dat hij het juiste deed om zijn zus en zijn huis te beschermen maar daarbij verloor hij het leven.

Te vroeg genomen
“Een stukje van mijn hart zal voor altijd ontbreken!” schreef zijn moeder op Facebook.

“Mijn zoon had een lang leven voor zich en dat werd te snel genomen,” zei ze op een GoFundMe-pagina, opgezet om te helpen betalen voor haar zoon om de “juiste begrafenis die hij verdient” te krijgen.

Lees ook  Er zijn maar enkele vrouwen die hier op letten. Maar de kleur van je menstruatiebloed kan van groot belang zijn, als je ziektes wilt voorkomen!

Meer dan 87.000 dollar werd er opgehaald door de oproep na de tragedie van september vorig jaar.

Crystal Stone, die de familie vertegenwoordigde, zei: “Er is geen held die kan tippen aan Khyler,” zei Stone tegen WINK. “Hij hield van zijn familie. Hij was de beschermengel van zijn zus.”

De dood van Khyler schokte zijn gemeenschap net ten zuiden van Tampa en studenten op zijn lokale school hielden een moment van stilte en droegen blauw ter ere van de jonge tiener die stierf ter bescherming van zijn familie.

Er werd een kaarslichtwake gehouden waar meer dan 100 mensen zingend “Amazing Grace” bijwoonden en er werden hemellantaarns in de lucht losgelaten.

Mike Riley, een woordvoerder van Charlotte County Public Schools, vertelde aan CNN: ,,hij legde zijn leven neer om zijn zusje te redden en liet aan zijn zien gemeenschap hoeveel van een held hij was.”

Lees ook  Mama merkt dat er rare visgeur uit stopcontacten komt. Dan kijkt ze wat beter en beseft dat het probleem binnenin zit.

In december werd Cole aangeklaagd op beschuldigingen van Eerste Graads Inbraak, Inbraak van een Woning, en Eerste Graads Moord.

In januari van dit jaar kondigde staatssecretaris Amira Fox aan dat Florida in dit geval de doodstraf zou eisen.

Cole heeft een geschiedenis van drugsmisbruik en was meer dan 20 keer gearresteerd, volgens de gevangenisverslagen van de Charlotte County Sheriff’s Office, zoals gerapporteerd door de Washington Post.

Zijn gebroken familie werkt nu aan een voorstel genaamd “Khyler’s Law” waarin wordt opgeroepen tot zwaardere straffen voor recidivisten en hulp om de gerechtigheid te krijgen die Khyler verdient.

Khyler is een echte held en zijn geest leeft voort in zijn kleine zusje dat uit eerste hand getuige was van wat haar broer deed.

Mijn hart gaat uit naar zijn familie en ik hoop dat het recht wordt gediend.

Deel dit alsjeblieft als eerbetoon aan de dappere 15-jarige die niet aarzelde om degenen die hij liefhad te beschermen.

Omstanders bevrijden eigenhandig achtergelaten hond uit auto

Esmee (16) doet gruwelijke vondst op strandje: ‘We waren allemaal overstuur’