in

Terrorist Reina wil doodstraf: “Ik wilde zoveel mogelijk christenen om het leven brengen”

Hij is verantwoordelijk voor de dood van tientallen onschuldige mensen die in een discotheek lekke oud en nieuw aan het vieren waren. In plaats van spijt te betuigen heeft de terrorist nog een aantal laatste woorden voor de hele wereld. Namelijk, dat hij de doodstraf wil en dat hij het jammer vind dat er niet meer christenen die dag om het leven kwamen.

De terrorist ging verkleed als kerstman ‘Discotheek Reina’ in Istanboel binnen en schoot zijn hele magazijn leeg op feestende discogangers. Abdulgadir Masharipov wilde aanvankelijk aan aanslag plegen op het drukke Taksimplein, maar door de extreme veiligheidsmaatregelen op het beroemde plein zag hij meer kans in de discotheek. Na de aanslag wilde hij zichzelf opblazen, maar dat lukte niet door weigerende handgranaten. Veel Turken, Indiërs en Canadezen kwamen om het leven of raakten gewond. Na een lange zoektocht werd de terrorist eindelijk opgepakt door de Turkse politie. Dat ging niet zonder geweld, want de terrorist is gelyncht door de Turkse politie. Zo is te zien aan foto’s die door de Turkse politie is gedeeld met de pers.

Lees ook  Politie haalt nietsvermoedend Mercedes naar de kant. Wanneer ze in het koffer kijken, geloven ze hun ogen niet

„Ik ging naar Reina om te sterven”, aldus Masharipov, die aangaf dat hij liever de doodstraf krijgt dan jarenlang achter Turkse tralies te verdwijnen. Turkije kent de doodstraf niet, president Erdogan overweegt om de doodstraf voor terroristen in te voeren.

3-jarige slikt onschuldig korreltje. Zoveel schade had de moeder niet VERWACHT!

Giet een complete kop zout de afvoer in: Het RESULTAAT IS ONGELOOFLIJK!