in

Terminaal zieke moeder, wiens vriendin beloofde om haar 4 kinderen te adopteren, overlijdt

Een terminaal zieke moeder, wier beste vriendin beloofde om haar vier kinderen te adopteren, is overleven. Sarah Hankins, 36, leed aan amyotrofische laterale sclerose (ALS) en overleed maandag in haar huis omringd door haar familie. De alleenstaande moeder kreeg in de winter van 2015 te horen dat ze aan de ziekte leed, maar ging heen met de wetenschap dat haar beste vriendin verder voor haar kinderen zou zorgen.

“De gedachte waar ze naartoe moesten als ze er niet meer was, doodde haar meer dan de ziekte zelf”, vertelde Armstrong. “Het consumeerde haar gedachten elke dag, want geen van haar familieleden kon de vier kinderen tegelijk opvangen. Dus besliste ik om iets te doen. In mijn hart wist ik dat dit het juiste was om te doen. Dit was voorbestemd.”

Lees ook  Arabisch jongetje (10) duikt zonder familie op bij tankstation: ‘Alleen uit Syrië gekomen’

De 42-jarige moeder van twee kinderen bood aan om de kinderen te adopteren en doorloopt nu de wettelijke adoptieprocedure. Wettelijk gezien mag ze de drie jongste kinderen van Hankins, Cayden (11), Micah (9) en Amara (8) adopteren. Ze beloofde ook om haar 18-jarige dochter Alexis, die wettelijk te oud is om geadopteerd te worden, op te vangen.

Armstrong en Hankins leerden elkaar 17 jaar geleden op de kappersschool in Illinois kennen. Sindsdien zijn ze onafscheidelijk. De alleenstaande moeders werkten geregeld samen en waren bij de geboorte van elkaars kinderen aanwezig. De kinderen van Armstrong groeiden samen met die van Hankins op.

Lees ook  Menselijke resten aangetroffen in Amsterdamse rioleringsput

De familie Armstrong is nu op zoek naar een huis met vijf slaapkamers om voor alle kinderen te kunnen zorgen. Ze startten een GoFundMe pagina om alvast het voorschot van 20.000 dollar in te zamelen, maar de teller staat ondertussen al op 22.000 dollar.

Zou jij de kinderen van je beste vriendin in zo’n geval adopteren? Laat van je horen in de reacties op Facebook en DEEL dit bericht met je vrienden!

Man beledigt vrouw terwijl ze aan het manoeuvreren is. Maar hij staat paf als zij ZO reageert.

Café-eigenaar ontdekt dat klanten wegblijven, omdat hij HOMO is