in

Temptation-verleidsters Chloë en Yasmine in een b*tchfight

Yasmine heeft geen geluk in de liefde gevonden tijdens haar avontuur in Temptation Island. Wel bracht het programma voor haar een hechte vriendschap met Chloë. Daar lijkt nu een eind aan gekomen zijn!

B*tchfight
De 2 meiden halen publiekelijk flink naar elkaar uit! Yasmine houd zich niet in en verteld open en eerlijk wat ze van Chloë vind. “Ik dacht dat Chloë een tof meisje was. Maar weet je, sinds Temptation Island is de roem Chloë naar het hoofd gestegen. En daar had ik écht genoeg van. Dat we nu geen contact meer hebben, is voor mij eigenlijk een opluchting.”

Lees ook  Grapje Rotterdamse politie schiet veel mensen in het verkeerde keelgat

Wat er precies aan de hand is, is niet duidelijk alleen dat het om “iets stoms” zou gaan volgens Yasmine. . “We hebben allebei serieus wat volgers. En dus krijgen we gratis dingen toegestuurd. Chloë krijgt bijvoorbeeld veel tickets voor vipparty’s en festivals. Ze neemt dan steeds vriendinnen mee, maar aan mij heeft ze dat nooit gevraagd. Ik vond dat niet echt een probleem, ook al dacht ik dat we bff’s waren.”

Lees ook  Eerste werkdag om nooit te vergeten: Pool fietst op snelweg naar zijn werk

Wel heeft de verleidster nog het een ander te zeggen over Yasmine. “Oke, je wil dus echt zo gaan beginnen, meid? Want als ik mijn boekje over jou eens moet gaan opendoen. gaan we nog wat anders horen. Maar ik heb tenminste nog de klasse en het respect om gewoon te zwijgen.”

Nu begrijp je waarom Nederlanders zo’n bloedhekel aan wielrenners hebben

Eet je wel eens alleen een banaan in de ochtend? Doe dat maar niet meer…