in

Teefje bevalt midden op opengebroken straat tussen alle rotzooi en rolt zich op om haar pups te beschermen

Op sommige plekken in de wereld hebben dieren het veel moeilijker dan bij ons. Niet elk dier heeft een dak boven het hoofd, of kan rekenen op liefde en zorg. Deze arme hond in India moest tussen puin en afval bevallen.

Een voorbijganger zag de hond toevallig liggen en nam contact op met Animal Aid Unlimited. Het arme teefje lag tussen allemaal rommel en was bijna ingestort nadat ze van haar puppy’s was bevallen.

Lees ook  Een hond, 8 vogels en een hamster – deze unieke vriendschap gaat viraal

De dierenwelzijnsorganisatie kwam meteen te hulp. Op sociale media schreven ze:

“Deze verwarde en wanhopige moeder stortte bijna in nadat ze op een bouwplaats was bevallen. We waren zo blij dat een gevoelige voorbijganger ons belde om haar te helpen met haar nieuwe baby’s en we brachten ze allemaal naar ons ziekenhuis, waar ze kon herstellen van het trauma van zo’n lastige bevalling.”

Lees ook  Hond werd alleen achtergelaten in het veld, omdat hij blind was en niet kon lopen. Nu heeft hij zijn perfecte thuis gevonden

Zowel moeder als pups maken het gelukkig goed. Het teefje zal worden gesteriliseerd als de puppy’s wat groter zijn.

Hun toekomst is van het ene moment op het andere ten goede veranderd dankzij een oplettende voorbijganger.

Nu zal deze moederhond ze het leven krijgen dat ze altijd verdiende, vergezeld van haar kinderen die niet dezelfde ontberingen hoeven te doorstaan!

Oelala! Is dit de nieuwe vriend van Maxime Meiland?

Jongen met autisme bouwt ‘s werelds grootste Titanic model met 56.000 steentjes Lego