in

Te water geraakte jongeren na twee uur zwemmen veilig aan wal: boot nog zoek

Drie jongeren zijn zondagochtend door nog onbekende redenen te water geraakt, maar wisten naar maar liefs twee uur zwemmen veilig de wal te bereiken.

De Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM) en de Landelijke Eenheid Infra Noordwest startten een onderzoek, maar het bootje werd niet meer gevonden. Vandaag wordt verder gezocht.

De jongeren sloegen zaterdagavond rond 22.30 uur, aldus de KNRM. Dat gebeurde op een relatief ondiep stuk, waar ze nog net konden staan.

In deze outfit mag Miljuschka Witzenhausen best onze zuster zijn!

Met de kap van de buitenboordmotor probeerde ze daarna hun boot leeg te hozen, maar dat lukte niet. Toen besloten ze te gaan zwemmen.

Toen de politie vannacht het water op ging om uit te zoeken wat er gebeurd was controleerden ze nog een zeilbootje dat zich ‘probeerde te verstoppen’.

Die schipper moest een blaastest ondergaan en bleek 765ug/l te blazen, terwijl 220 de maximaal toegestane limiet is. Tegen hem werd proces-verbaal opgemaakt.

Actrice Tanja Jess laat zien hoe ze aan haar strakke lichaam komt

Barre zwemtocht
De jongeren die te water waren geraakt maken het ondanks hun barre zwemtocht goed. Wel heeft een van hen brandwonden opgelopen doordat hij brandstof over zich heen had gekregen. Vanmiddag gaat de zoektocht naar het gezonken bootje van de jongeren verder.

Bejaarde vrouw vanuit het niets uitgescholden en geslagen

Elly (80) is er kapot van; haar gouden kettingen werden van haar nek gerukt