in

Te bizar: een hond beleeft bange momenten in de lift! Waarom doet die vrouw niks?

De hond beleeft bange momenten in de lift

Liften en hondenriemen zijn niet echt een ideale combinatie, dat blijkt wel uit het filmpje wat we voor je ontdekt hebben. In Sint-Petersburg in Rusland kwam een hond bijna om het leven omdat hij een lift in rende zonder zijn baasje. Op zich kan dat gebeuren natuurlijk, maar het ging vervolgens niet goed en dat leverde een uiterst vervelende situatie voor de hond op.

Een moeder en haar zoontje stappen de lift in en de jongen drukt op de knop van de verdieping waar ze moeten zijn. Dan opeens sprint de hond letterlijk vanuit het niets de lift in, waarschijnlijk omdat hij ontsnapt is aan zijn baasje. En dan is het eigenlijk al te laat, want de deuren sluiten automatisch en de riem van de arme hond die zich van geen kwaad bewust is wordt ook meteen meegesleurd. Het is een wijze les voor hondeneigenaren over wat er kan gebeuren in een moment van onoplettendheid.

Lees ook  Monique is er klaar mee: ‘Opzouten met je gezeik’

In eerste instantie lijkt er weinig aan de hand en staat de hond nog gewoon op zijn pootjes, maar kort daarna wordt hij letterlijk omhoog getrokken door de lift die in beweging is gekomen. Verstijfd van paniek kijken moeder en zoon verbijsterd naar de hond en vervolgens proberen ze de lift te laten stoppen, maar het ziet er evengoed allemaal toch wat klungelig uit. Wat zou jij gedaan hebben? Oordeel zelf, bekijk hier het filmpje:

Lees ook  Zoon na verschrikkelijk auto-ongeluk terug tot leven gewekt. Jongen wordt wakker en vertelt mama wat hij in de hemel gezien had….

Waarschuwing: gebruik je wel eens wasverzachter? Lees dit eens!

Man rijdt expres 19 gansjes dood met auto