in

Tampon onderzoek deel 2: Ongelofelijk, dit moet je echt even lezen!

Sascha is verder op onderzoek gegaan, schrikbarend wat daar uitkwam!

Vele van jullie hebben de post over de tampons vast al voorbij zien komen. Wat een bizar verhaal was dat zeg. Neem even de tijd want dit is SHOCKING!

Ik heb gebeld met een aantal bedrijven/merken die tampons produceren. Eerst werd ik afgewimpeld.. Yeah right. Ik laat me niet wegjagen. Ze namen mijn vraag wel uiterst serieus. Ik werd namelijk doorverbonden met iemand van de persvoorlichting. Ik ben een normale consument die wat vragen stelt aan een klantenservice medewerker. Why on earth zou ik met de persvoorlichter willen spreken? Hier kwam een mega vaag verhaal uit. Bij verschillende merken trouwens. Laten we het erop houden dat bijna alle normale bekende merken gewoon Chloor en chemicaliën bevatten.. Dacht ik.. Met wat verder onderzoek kwam ik erachter dat er ook astbest, ja mensen ASBEST in zit verwerkt. Niet alleen astbest, maar ook houtpulp, niet afbreekbaar plastic en ga zo maar door.

Lees ook  Man bindt touw aan zijn schop en toont iedereen een betere manier om sneeuw te ruimen.

Door al deze rotzooi ontstaan schimmelinfecties en irritaties op korte termijn. Maar hoe vaker en hoe ouder je wordt, hoe meer jij je lichaam blootstelt aan deze rotzooi. Wat dacht je van zwangerschappen die voortijdig afbreken. Ik word al naar bij de gedachte.

Het erge is de Europese Unie heeft geen wetgeving omtrent dit onderwerp. Hierdoor hebben de fabrikanten vrij spel en stoppen we van alles down under zonder te weten wat het is. Zij hoeven niet te vermelden wat er inzit, maar melden vrolijk dat het niet schadelijk is.

Lees ook  Dochter begint zich raar te gedragen. Dus stelt mama een camera op om te achterhalen wat de babysitter doet.

Gebruik jij shampoo, créme of lippenbalsem? Lees je de achterkant wel eens? Dit zit erin!

Het blijkt dat koffie drinken je borsten mogelijk doet verkleinen! Wow, hoe kan dat?