in

Sympathieke groet van politie aan zorgend personeel – auto’s in de vorm van een hart met ‘dankjewel’

Gezondheidspersoneel over de hele wereld doet dag en nacht hun uiterste best om zoveel mogelijk levens te redden tijdens deze coronacrisis.

Hun werk werd met applaus onthaald door de gewone burgers, die elke avond applaudisseren vanaf hun balkons. En ook op sociale media krijgen ze niets dan lof.

Ook de politie van Fort Myers, in Florida, wilde een dankbetuiging uiten en kwam met een geweldig idee.

Het verplegend personeel verdient momenteel alle erkenning in de wereld, en de politie uit het dorpje Fort Myers wilde hun duit in het zakje doen en kwam met een geweldig idee op de proppen. Dat meldt Good Morning America.

Lees ook  Wow! Wist jij dat je dít kan doen met een bananenschil en een panty?

Vijftien politiewagens reden naar het Lee Memorial ziekenhuis toen het verplegend personeel middagpauze had.

Daar positioneerden ze hun wagens in de vorm van een hart, terwijl hun blauwrode lichten knipperden.

De agenten gingen in het midden van het hart staan en hielden plakkaten in de lucht met de boodschap “dankjewel”.

Het gezondheidspersoneel was in schok toen ze de mooi boodschap zagen. Velen onder hen waren zelfs tot tranen toe bewogen.

“Over aandacht trekken gesproken. Velen hadden tranen in de ogen en wilden foto’s nemen. Het was erg mooi,” vertelt politieagent Kristin Capuzzi aan Good Morning America.

Lees ook  20-jarige jongen gaat viraal met bizarre foto vanuit zijn ziekenhuisbed

“Dit was een gemakkelijke manier om onze appreciatie te tonen. Het zijn zware tijden en we moeten er allemaal samen door.” De politie deelde het incident op Facebook, en verzamelde duizenden reacties.

“Prachtig gedaan. Liefde zegt zoveel,” schrijft iemand. “Wat een geweldige manier om dankbaarheid te uiten voor hun hard werk,” schrijft iemand anders.

Wat een mooi gebaar van de politie. Dit gaf hen wellicht heel wat moed. Deel dit artikel om je dankbaarheid te uiten aan het zorgend personeel in jouw buurt.

Vader treft David (4) dood aan in bed, na bekijken favoriete film

Artsen ontdekten Barbies zwangerschap terwijl ze in coma lag